Katalóg

SITEMA GmbH & Co. KG

SITEMA GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • KFHL

SITEMA GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • KFHL

O SITEMA GmbH & Co. KG

Sme špecialisti
SITEMA je jediná spoločnosť na svete, ktorá sa špecializuje výlučne na vývoj a výrobu upínacích zariadení a lineárnych bŕzd na kruhové tyče. Dôsledkom tejto špecializácie je: SITEMA je medzinárodne uznávaným partnerom výrobcov strojov. Špecializujeme sa na zabezpečovanie, upínanie a fi xovanie zaťažení pri axiálnom pohybe. Je to oblasť, v ktorej sme už mnoho rokov vedúcou značkou, najmä s našimi upínacími hlavami SITEMA. Popri našom širokom portfóliu výrobkov ponúkame jedinečné poradenstvo a odborné znalosti v oblasti riešenia, aby sme splnili akúkoľvek výzvu.

Špičkové skúsenosti
Už v roku 1979 vyvinula SITEMA prvý systém umožňujúci prenos vysokých brzdných síl hydraulických výťahov trením priamo na piestnej tyči. Táto nová technológia bola základom pre pokračujúci vývoj a diverzifikáciu do širokej škály rôznych upínacích hláv. Dnes SITEMA vyrába hydraulicky, pneumaticky, mechanicky a elektricky ovládané upínacie hlavy pre mnoho rôznych aplikácií.

Upínacia jednotka valca (KFE)

Elektrická uzamykacia jednotka

Elektrická blokovacia jednotka KFE sa používa ako plynulé blokovacie zariadenie na kruhových tyčiach a udržiava axiálne sily v oboch smeroch...

Špeciálne riešenia pre upínacie hlavy

V SITEME neexistuje nič, čo by neexistovalo!

Od extrémne malých až po veľmi veľké upínacie hlavy pre tyče s priemerom až 300 milimetrov. Či už vonku, pri teplotách pod bodom mrazu, pod vodo...

Elektropneumatický modul (EPM)

Elektropneumatický modul EPM slúži ako rozhranie medzi (elektrickým) napájaním/riadením a pneumatickou upínacou hlavou SITEMA.
Všetky pneumatické upínacie hlavy SITEMA s pracovným tlakom do 4...

Mechanický pohon ventilu MVA

Zabezpečenie proti pretrhnutiu reťaze s plným komfortom pneumatickej upínacej hlavy SITEMA
Keď je potrebné zabezpečiť náklad proti pretrhnutiu závesného zariadenia (napr. reťaze), mnohí zákazn...

Prívesok tyče STB

Upevnenie tyče STB

Bezpečné spojenie medzi tyčou a strojovou časťou
Upínacie hlavy SITEMA bezpečne udržiavajú zaťaženie a sily na kruhových tyčiach. Preto je bezpečné...

Automatický odvzdušňovač

Automatický odvzdušňovač SITEMA bol špeciálne navrhnutý na použitie s upínacou hlavou SITEMA. Zabezpečuje neustále odvzdušňovanie hydraulického systému.
Vzduchové bubliny v hydraulickej kvapal...

06.05.2023 00:00

IFPE 2023 Las Vegas, USA
Spoločnosti SITEMA a AME spoločne vystavovali na veľtrhu IFPE 2023 v Las Vegas, USA. Ďakujeme všetkým, ktorí nás navštívili v našom stánku.