Katalóg

electrotherm GmbH

electrotherm GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

electrotherm GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

O electrotherm GmbH

Región okolo Gerabergu je tradičným centrom nemeckého sklárskeho a teplomerného priemyslu a je známy výrobou teplomerov z tekutého skla, laboratórnych, presných a technických teplomerov.

Na týchto historických koreňoch stavia rodinný podnik, ktorý bol založený v roku 1991 a v súčasnosti v ňom pokračuje druhá generácia. Spoločnosť electrotherm, ktorá začínala s niekoľkými zamestnancami z bývalej továrne na teplomery v Gerabergu, sa dnes s 35 zamestnancami vypracovala na vyhľadávaného špecialistu na elektrickú techniku merania teploty a dodáva zákazníkom odporové teplomery a termočlánky do viac ako 30 krajín.

Meracia technika Made in Germany

Durínska spoločnosť so sídlom v zelenom srdci Nemecka vo svojom závode v Gerabergu vyvíja, navrhuje a vyrába prístroje na meranie teploty pre širokú škálu aplikácií, najmä pre chemické a energetické závody, konštrukciu strojov a vozidiel, kalibračné laboratóriá, overovacie kancelárie a mnohé ďalšie.

Okrem typov zo štandardného sortimentu sú to špeciálne konštrukcie a konštrukčné riešenia na mieru podľa požiadaviek zákazníka, ktoré v spojení s vysokou kvalitou za konkurencieschopné ceny a krátkymi dodacími lehotami tvoria osobitnú kompetenciu spoločnosti electrotherm GmbH.

Kalibrovacie práce

Továrenská kalibrácia odporových teplomerov a termočlánkov, teplotný rozsah podľa typu medzi -80...1550 °C

Komponenty a príslušenstvo

Montážne armatúry, ochranné rúrky, sústružené diely, pripojovacie hlavice, príruby, prevodníky.

Radi vás privítame od 14. do 16. novembra v našom stánku 640 v hale 4