Katalóg

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

03.10.2021 05:10

Robustný, lacný, spoľahlivý - DC/DC prevodník PCMDS550-FT pre vysokozdvižné vozíky

Meniče DC/DC radu PCMDS550-FT sú prispôsobené požiadavkám v oblasti vysokozdvižných vozíkov. Najvyššia kvalita a bezpečnosť sú pri použití napájacích zdrojov v týchto aplikáciách mimoriadne dôležité. Ako na spojovací článok medzi napájacím systémom a elektronickými subsystémami sa na ne kladú mimoriadne vysoké nároky, pokiaľ ide o ich spoľahlivosť. Vďaka dobrému pomeru ceny a výkonu a vynikajúcim technickým údajom sa však tieto meniče čoraz častejšie používajú v stacionárnych a priemyselných aplikáciách.

Nový rad PCMDS550-FT možno flexibilne použiť. Nominálne vstupné napätia sú 48 V, 80 V a 96 V. Existujúci vstupný filter chráni zariadenia pred typickými prechodovými javmi vyskytujúcimi sa vmonoportových elektrických systémoch. Štandardné výstupné napätia sú 12 V a 13,8 V.

Nízke hodnoty Ripple & Noise v kombinácii s vysokou konštantou výstupného napätia zaručujú spoľahlivú prevádzku všetkých pripojených spotrebičov. Ďalšími rozhodujúcimi vlastnosťami sú skratová odolnosť, ochrana proti prechodovým javom, izolačný odpor 1,18 kVAC prim.-sek. a teplotný rozsah -25 ...+50 °C.

PCMDS550-FT sú navrhnuté v hliníkovom puzdre s kompaktným dizajnom (189 x 115 x 60 mm). Tepelná koncepcia týchto vákuovo zapuzdrených meničov DC/DC zabezpečuje optimalizovaný odvod tepla všetkých výkonových polovodičov prostredníctvom tepelnej väzby na základnú dosku. Zapuzdrená konštrukcia umožňuje inštaláciu na vozidlá bez odpruženia alebo bez pneumatík s najvyšším namáhaním nárazmi a vibráciami. Pripojenie sa vykonáva pomocou 4-pólového plochého konektora FEP. Zariadenia sú v súlade s normou CE a sú pripravené na triedu ochrany 2.

Viac noviniek

AC/DC pôvodne neznamená známu hardrockovú skupinu, ale celosvetovo najrozšírenejšiu formu premeny...

Hľadáte riešenie napájania na priame použitie "na stroji"?