Katalóg

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

14.12.2021 04:12

Tri produkty ifm získali prestížne ocenenie za dizajn

spoločnosť ifm má na tohtoročnom udeľovaní cien German Design Awards tri dôvody na oslavu. Snímač hladiny LI, puk s viacerými krytmi a snímač teploty TCC získali prestížne ceny za dizajn.

Nemecká cena za dizajn tento rok oslavuje desiate výročie. Prezentácia víťazov sa pri tejto príležitosti nesie v duchu témy "Ako myslia dizajnéri". Nemecká cena za dizajn je medzinárodnou prémiovou cenou Nemeckej rady pre dizajn a patrí medzi najuznávanejšie ocenenia za dizajn na svete. Od svojho vzniku bolo v rámci German Design Award za prvých desať rokov udelených už 375 prestížnych "zlatých" ocenení spomedzi približne 20 000 prihlášok z 87 krajín.

Výrobky spoločnosti ifm bodovali v kategórii Priemysel trikrát. Snímač hladiny LI, ktorý spoľahlivo monitoruje hraničné hladiny nádrží a kontajnerov, získal cenu "Winner". Meria vodu, oleje, chladiace kvapaliny a ich teplotu v kontakte s médiom. Indukčné tlačidlo umožňuje používateľovi interakciu so snímačom. Obvodová LED dióda s uhlom 360° poskytuje informácie o hladine médií v nádržiach. Jeho konštrukcia ponúka optimálne odtokové a čistiace vlastnosti. LI prispieva k hospodárnej a udržateľnej prevádzke zariadenia pri dodržaní najvyšších konštrukčných a presných noriem.

Porota udelila ocenenie "Vynikajúci dizajn výrobku" pukom E12725 - viacvrstvovému krytu, ktoré pomáhajú jasne indikovať polohy ventilov, ktoré by inak zostali neviditeľné. Poskytuje používateľovi informácie o zariadení, ktoré uľahčujú jeho ovládanie a zároveň podporujú jeho ekonomickú a ekologickú prevádzku. Vďaka vysokému stupňu prispôsobenia patentovaného indikačného systému a jednoduchej manipulácii pri montáži sa dosiahlo zníženie počtu komponentov aj zložitosti zodpovedajúce výzvam automatizovaného zariadenia.

Snímač teploty TCC, ktorý sa používa v citlivých procesoch, napríklad v potravinárskom priemysle, získal "Zvláštne uznanie". Jasne viditeľný 3-farebný signalizačný prvok zabezpečuje jasnú indikáciu stavu prístroja. TCC nezávisle zisťuje a signalizuje odchýlky digitálne a vizuálne. Týmto spôsobom snímač prispieva k zvýšenému zabezpečeniu kvality medzi dvoma kalibračnými bodmi. Vďaka prehľadnému dizajnu, ideálnym čistiacim vlastnostiam a vysokokvalitným materiálom je ekologickým a zároveň ekonomickým riešením.

. Odovzdávanie prestížnych ocenení sa uskutoční vo februári budúceho roka. Viac informácií o ocenených výrobkoch nájdete na www.ifm.com.

Viac noviniek

Essen, december 2023 - Nemeckú cenu za dizajn opäť získala spoločnosť ifm. Po tom, čo porota naposledy ocenila prestížnym ocenením tri produkty spoločnosti v roku 2021, udelí v roku 2024 cenu za nástroj na monitorovanie stavu moneo RTM. Ide o prvé ocenenie za dizajn pre softvérový produkt od spoločnosti ifm.
Slávnostné otvorenie novej kancelárie spoločnosti ifm electronic v Istanbule sa uskutočnilo za účasti viacerých hostí a zamestnancov v septembri 2022.
  • Presné meranie prietoku ultračistej vody a vody
  • Robustná meracia t...
Detekcia a kontrola objektov v jednom zariadení