Katalóg

KULLEN-KOTI GmbH

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

16.08.2022 09:08

Optimálne sledovanie dosiek a plechov

Spoločnosť KULLEN-KOTI predstaví na veľtrhu Aluminium 2022 svoje transportné valce pre pece Transportné valce pre pece spoločnosti KULLEN-KOTI sú vybavené špeciálnymi drôtenými obrubami, ktoré sú odolné voči teplotám do 1 200 °C. Používajú sa na celom svete v horizontálnych linkách zariadení na tepelné spracovanie. Používajú sa po celom svete v horizontálnych linkách závodov na tepelné spracovanie, kde umožňujú presnú a povrchovo šetrnú dopravu hliníkových plechov a tabúľ. Na tohtoročnom veľtrhu ALUMINIUM v Düsseldorfe spoločnosť KULLEN-KOTI predstaví tento výnimočný typ kefy a poskytne informácie o mnohých možnostiach jej individuálneho doladenia. Spoločnosť nájdete v hale 7A v stánku D30.

Spoločnosť KULLEN-KOTI je nielen jedným z popredných dodávateľov nástrojových kief na mechanické spracovanie hliníkových polotovarov, ale aj jedným z najlepších dodávateľov pre výrobcov zariadení na výrobu hliníkových materiálov a ich zliatin pre letecký a automobilový priemysel. V zariadeniach na kontinuálne tepelné spracovanie na rekryštalizáciu, kondičné žíhanie a žíhanie roztokom, ako aj na zušľachťovanie polotovarov z hliníka sa napríklad spoliehajú na transportné valce do pece od spoločnosti KULLEN-KOTI. Na tohtoročnom veľtrhu ALUMINIUM 2022 v Düsseldorfe (27. - 29. 9. 2022) preto celosvetovo pôsobiaca spoločnosť predstaví - okrem iného - najnovšiu generáciu svojich pecných transportných valcov na použitie vo valcových peciach. V hale 7A v stánku D30 budú inžinierom, nákupcom a pracovníkom údržby v hlinikárenskom priemysle k dispozícii informácie z prvej ruky o špeciálnych technických vlastnostiach a kvalitatívnych charakteristikách týchto špeciálnych kefiek, ktoré sa zvyčajne dodávajú pripravené na inštaláciu a často sa upravujú podľa špecifických požiadaviek zákazníkov.

Transportné valčeky na pece od spoločnosti KULLEN-KOTI sú predovšetkým valčekové kefy, ktoré sa vyznačujú veľmi kvalitnými, obzvlášť hustými drôtenými odrezkami a povlakmi. Tieto orezania a poťahy zabezpečujú, že plechy, dosky alebo panely prechádzajú cez spracovateľské zariadenie v presnej priamke. Týmto spôsobom zabraňujú nežiaducemu usadzovaniu materiálu (zachytávaniu) na valci a chránia spodnú stranu hliníkových polotovarov. Týmto spôsobom podporujú transportné valce pece od spoločnosti KULLEN-KOTI nielen homogénnu kontrolu procesu počas tepelného spracovania, ale aj znižujú náklady na údržbu zariadenia. Tepelne spracované plechy alebo tabule sa zvyčajne dajú preniesť do ďalšej fázy procesu bez akejkoľvek ďalšej následnej úpravy.

Stojí vertikálne na valci

. S cieľom optimálne realizovať požiadavky a prevádzkové podmienky rôznych používateľov a výrobcov zariadení sú valce pece od spoločnosti KULLEN-KOTI zvyčajne vybavené extrémne homogénnymi drôtenými odrezkami, takže je zaručená najvyššia možná hustota ich povrchu. Čo to konkrétne znamená, demonštrovala spoločnosť vo svojom stánku na veľtrhu ALUMINIUM na nastavení kefového pásu svojho radu DBS (double band spiral). Jeho jednotlivé drôty sú na valci usporiadané s vysokou presnosťou vertikálne a s rovnomernými rozstupmi. Môžu byť vyrobené z materiálov odolných voči teplu až do 1 200 °C. Celý povrch kefky je tiež strihaný pre optimálnu sústrednosť a brúsený do podoby bez priľnavosti v axiálnom aj radiálnom smere. Toto sa vykonáva v spoločnosti KULLEN-KOTI v špeciálne vyvinutom a pravdepodobne celosvetovo unikátnom obrábacom centre, ktoré umožňuje aj povrch transportného valca opatriť konkávnym zakrivením alebo konvexným dutým brúsením. Spoločnosť bude na veľtrhu ALUMINIUM poskytovať informácie aj o ďalších možnostiach optimalizácie podľa požiadaviek zákazníka, ktoré toto obrábacie centrum ponúka.

Maximálne využitie kapacity pece

Vysoké štandardy kvality spoločnosti KULLEN-KOTI v konečnom dôsledku zabezpečujú, že transportné valce pece spoločnosti vykazujú vynikajúce transportné vlastnosti. V praxi to znamená, že ich presnosť sledovania je veľmi vysoká a bočný posun minimálny. V dôsledku toho možno optimálne využiť dostupný priestor pece a opotrebovanie transportných valcov zostáva nízke, takže dosahujú dlhú životnosť.

V stánku ALUMINIUM spoločnosti KULLEN-KOTI poskytnú odborníci spoločnosti informácie o mnohých ďalších aspektoch výroby a použitia transportných valčekov pre pece. Napríklad o možnosti repasovania a obnovy drôtených odrezkov, o ponuke simulácie procesov uvádzania do prevádzky alebo o využití mobilných meracích systémov pre pecné systémy staršieho dáta. Okrem toho sa návštevníci veľtrhu dozvedia, prečo je také dôležité, aby boli špirálové obloženia kefiek pecí KULLEN-KOTI namontované nekonečne tesne s presne definovanými hodnotami napätia a tlaku a aby každá kefka valca prešla elektrodynamickým vyvažovaním.

Viac noviniek

Cielené riešenia na veľmi jemné brúsenie a zaobľovanie hrán


Ide o...

Technické kefy sú už mnoho rokov súčasťou základného vybavenia mnohých drevoobrábacích strojov a systémov. Používajú sa tu v mnohých rôznych prevedeniach a veľkostiach.

Naše prepravné valce pece sú vybavené špeciálnymi drôtenými obrubami, ktoré sú odolné voči teplot...

Odihlovanie kefou sa považuje za jednu z najflexibilnejších a niekedy aj najekonomickejších metód...

Spoločnosť KULLEN-KOTI predstavuje kefové riešenia na automatizované odstraňovanie ostrých hrán
Spoločnosť KULLEN-KOTI dodáva kefové systémy pre mnohé profesie v stavebníctve