Katalóg

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

22.08.2022 01:08

norelem na AMB 2022

Na medzinárodnom veľtrhu AMB pre obrábanie kovov, ktorý sa koná od 13. do 17. septembra v Stuttgarte, spoločnosť norelem predstavuje svoj sortiment upínacej techniky. Tá sa výrazne rozšírila: od 5-osových upínačov až po viacnásobné upínacie systémy a moduly na ručné upínanie - zákazníci tu nájdu množstvo nových komponentov, ktoré ponúkajú jasnú pridanú hodnotu v mnohých aplikáciách

V stánku norelem nájdu návštevníci veľtrhu upínaciu kocku vybavenú novinkami z radu upínacej techniky, ako aj ďalšie veľtržné exponáty z oblasti inovácií. Kocka jasne ukazuje vysokú flexibilitu, ktorú možno dosiahnuť pomocou komponentov z rozsiahleho sortimentu upínacej techniky. Vďaka modulárnej konštrukcii sa dá nový viacnásobný upínací systém používať flexibilne a individuálne. Umožňuje rýchle a jednoduché upnutie veľkého počtu obrobkov, čím sa minimalizuje čas potrebný na nastavenie.

Na aké inovácie sa môžu zákazníci tešiť? V hlavnej skupine "upínače norelem" sú k dispozícii nové výrobky v kategóriách "5-osové upínanie", "viacnásobný upínací systém" a "nulový upínací systém" - okrem iného všetky základné dosky a palety zo sivej liatiny s mriežkovanými otvormi nájdete v skupine výrobkov "01000".

Spoločnosť norelem rozšírila aj kategóriu "upínacie háky", ktoré patria medzi mechanické upínacie prvky. Používatelia môžu zvýšiť upínaciu silu až o 75 % v porovnaní so štandardnou upínacou pákou vďaka inovácii produktu "Upínací hák s golierom a upínacia páka s posilňovačom upínacej sily".

Početné inovácie nájdete aj v podskupine "Upínací systém s nulovým bodom". norelem tu zhromaždil celý rad produktov, ktoré sú vhodné pre všetky rezacie stroje a obrábacie centrá. S týmito systémami je možná zmena v sekundách s definovaným nulovým bodom a s presnosťou opakovania menšou ako 0,005 mm.

norelem nájdete na veľtrhu AMB v hale 1, stánok J82.

Viac noviniek

Kamión plný inovácií
Riešenie pre bezchybné obrábanie
Novinka od spoločnosti norelem: Lineárne valčekové vedenia
Rýchloupínacie svorky ako spojovacie prvky v rýchlovýmennom systéme od spoločnosti norelem

30.10.2023 01:05

Inžiniersky nováčik 2023
Traja kandidáti v napínavom finále na Motek, víťazné tímy - powered by norelem
Vyskúšajte nové a osvedčené produkty norelem naživo