Katalóg

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

27.02.2023 01:02

Lisované a ohýbané diely od spoločnosti August Vormann GmbH & Co. KG

Nástroje vyvinuté a navrhnuté v našej vlastnej nástrojárni v spojení s modernými automatickými dierovacími strojmi zabezpečujú, že môžeme ponúknuť špecifické požiadavky zákazníkov na výrobky najvyššej kvality, od jednoduchých dierovaných dielov až po zložitú technológiu ohýbania dierovaním.

Akékoľvek chyby a príčiny chýb rôzneho druhu, ktoré sa môžu vyskytnúť počas procesu vývoja, je možné identifikovať a odstrániť v počiatočnom štádiu pomocou nášho systému riadenia kvality. Technológia ohýbania razením so zárukou kvality!

Geometria určuje proces
Ohýbanie kovových materiálov je proces tvárnenia, ktorý sa používa na uvedenie plochých dielov do určenej geometrie. Toto tvarovanie sa vykonáva najmä pomocou ohýbacích nástrojov špeciálne vyrobených na tento proces na hydraulických lisoch.

Obvykle sa plech ohýba pod uhlom, ale v závislosti od geometrie výrobku, ktorý sa má vyrobiť, a špecifikácie výkresu sa na tomto diele môže vykonať aj niekoľko postupných krokov ohýbania alebo lisovania.

Technológia lisovaniaa ohýbania - individuálne výrobky pre našich priemyselných partnerov
Vďaka svojej univerzálnosti patria lisované a ohýbané diely medzi najčastejšie používané komponenty. Spoločnosť VORMANN vyrába lisované a ohýbané diely od jednoduchých pružinových závesov pre batožinové boxy, cez držiaky pre výťahové dvere, zatváracie tyče pre posuvné dvere, prípojnice z medi a mnohé ďalšie individuálne lisované a ohýbané diely až po montáž komplexných podzostáv pomocou ďalších krokov spracovania, ako je zváranie, nitovanie, skrutkovanie atď.

Spoločnosť VORMANN vyrába lisované a ohýbané diely pre rôzne priemyselné odvetvia, ako je automobilový priemysel, elektrotechnický priemysel, nábytkársky priemysel, zdravotnícka technika, skladová a dopravníková technika a mnohé ďalšie.

Viac noviniek

Lisované a ohýbané diely na mieru - od výkresu až po hotov&ya...

Tvarovanie v progresívnych zápustkách
pre vyš&scar...