Katalóg

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

11.03.2024 05:03

Lisované a ohýbané diely na mieru - závesy a spojovacie prvky všetkých druhov od spoločnosti August Vormann GmbH

Lisované a ohýbané diely na mieru - od výkresu až po hotový výrobok

Okrem výroby a predaja rozsiahleho štandardného sortimentu ponúka spoločnosť VORMANN aj výrobu závesov a spojovacích prvkov na mieru podľa požiadaviek zákazníka. Počas viac ako 150-ročnej histórie firmy sme na to získali nielen potrebné znalosti, ale aj vhodné strojové vybavenie pre technológiu lisovania a ohýbania.

Okrem konštrukčného oddelenia máme aj vlastné oddelenie výroby nástrojov, a preto dokážeme požiadavky zákazníkov realizovať rýchlo a flexibilne

 

Požiadavky na kvalitu našich lisovaných a ohýbaných dielov - od prototypu až po sériovú výrobu

Jednou z našich hlavných zásad je vždy splniť požiadavky našich zákazníkov a naše vlastné požiadavky na kvalitu na najvyššej úrovni. Každý výrobný diel je od prvej prototypovej vzorky až po začiatok sériovej výroby monitorovaný našimi pracovníkmi pre zabezpečenie kvality.

Cieľom nášho oddelenia pre zabezpečenie kvality je v spolupráci s našimi technikmi a príslušnými oddeleniami u našich zákazníkov priviesť každý nový výrobok do stavu pripravenosti na sériovú výrobu. Výroba sa začína až po vašom konečnom schválení

Povlaky pre lisované a ohýbané diely - odolné - robustné - odolné voči poveternostným vplyvom

Po dokončení môžeme vašim individuálnym súčiastkam dodať aj požadovanú povrchovú úpravu.

Práškové lakovanie
V našej vlastnej práškovej lakovni môžeme lisované diely lakovať vo všetkých farbách RAL, ako aj v špeciálnych farbách.

Diely sú pred lakovaním odmastené a fosfátované. Prášok pozostávajúci z polyesterovej alebo epoxidovej živice sa potom nanáša elektrostatickým procesom s hrúbkou vrstvy 80 až 10 µ a zapečie sa. Procesom vypaľovania sa prášok na povrchu roztaví a vytvorí sa hustá plastová vrstva odolná voči poveternostným vplyvom.

Môžeme nanášať práškové farby na holú oceľ, pozinkovanú a žiarovo potiahnutú oceľ a nehrdzavejúcu oceľ. Maximálne rozmery obrobkov sú 1 800 x 1 000 x 450 mm.

Ďalšie povrchové úpravy
Na požiadanie alebo v závislosti od požiadaviek či potreby môžeme realizovať aj všetky ďalšie technické povrchy pre vyrobené lisované diely prostredníctvom niektorého z našich dlhoročných spoľahlivých partnerov, ako napríklad

Cesta vašich lisovaných a ohýbaných dielov na mieru - od prvého návrhu až po záverečný protokol o skúške

Našou najvyššou prioritou je spokojnosť našich zákazníkov. Preto vás sprevádzame celým výrobným procesom a ponúkame transparentný pohľad od vývoja a návrhu až po výrobu vrátane povrchovej úpravy.

Po zadaní výroby vašich lisovaných a ohýbaných dielov na mieru vyrábame potrebné nástroje, napr. jednoduché lisovacie nástroje na delenie rezov, lisovacie a ohýbacie nástroje alebo zložité progresívne lisovacie formy. Následne vyrobíme výstupné vzorky v podmienkach sériovej výroby a predložíme ich vrátane skúšobného protokolu.

Sériová výroba prebieha v našej spoločnosti až po vašej spokojnosti a schválení.

Viac noviniek

Tvarovanie v progresívnych zápustkách
pre vyš&scar...

Nástroje vyvinuté a navrhnuté v našej vlastnej nástrojárni v spojení s modernými automatickými di...