Katalóg

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

17.08.2023 01:08

Rozdielny upevňovací popruh

Na upevnenie a zaistenie nákladu sa zvyčajne používajú upevňovacie popruhy. Niekedy však k cieľu vedú aj netradičné spôsoby

Kreativita pri údržbe
Jeden z našich zákazníkov bol kreatívny pri hľadaní jednoduchého a účinného bezpečnostného opatrenia na údržbu vysokozdvižných vozíkov. Pritom sa musia držať ich ochranné kapoty. V minulosti to viedlo k problémom. V hlavnú úlohu v tomto riešení: upevňovací popruh. Doteraz sa ochranná kapota "podopierala" len drevenými trámami - čo bola konštrukcia veľmi náchylná na chyby, pretože trámy sa už pri miernom dotyku vyklopili a nedokázali kapotu udržať. Výsledkom boli pomliaždeniny a iné poranenia rúk zamestnancov.

Kúzelné slovo je "flexibilný"
Oddelenie bezpečnosti práce klienta preto muselo rýchlo vyvinúť flexibilné a robustné riešenie. Pracovníci zodpovední za bezpečnosť vzali upevňovacie popruhy s nosnosťou 2 000 daN, pripevnili ich S-háčiky k ochrannej kapote, 35 mm popruh raz prešli cez strechu vozidla - a dokonalé upevnenie bolo pripravené, rovnako ako pri upevňovaní nákladu. Keďže západka umožňuje flexibilné hranie sa s dĺžkou popruhu, toto riešenie sa dá použiť aj s rôznymi veľkosťami ochranných kapôt vysokozdvižných vozíkov. Iný druh upevňovacieho popruhu, ale veľmi šikovne použitý!

Viac noviniek

Používa sa ako záves na hlavu

05.07.2023 01:05

#Spotted



Osem metrov reťaze si jednoducho voľne hodil cez ľavé rameno, zároveň šesť metrov lež...

Spoločnosť Dolezych zaisťuje bezpečnosť na prepravcoch automobilov
Udo Dolezych opätovne zvolený za predsedu