Katalóg

28.08.2023 01:08

Spoločnosť Lehnert GmbH z Fernwaldu v strednom Hesensku zvýšila v minulom roku obrat o 40 percent / Získala ocenenie "Zamestnávateľ budúcnosti"

Lutz Köppen, konateľ spoločnosti Lehnert GmbH, sa v týchto dňoch dobre baví: jeho spoločnosť nedávno získala ocenenie "Zamestnávateľ budúcnosti". V čase veľkého nedostatku kvalifikovaných pracovníkov je to pre stredne veľkú spoločnosť, ktorá sa špecializuje na systémy deliacich stien a priemyselné interiérové konštrukcie, dobrá správa. "Na toto ocenenie som veľmi hrdý," priznáva Köppen. Ocenenie svedčí o tom, že spoločnosť je nielen ekonomicky úspešná, ale do centra svojho diania stavia najmä svojich zamestnancov.
Spoločnosť Lehnert, ktorá v minulom roku zvýšila obrat o 40 percent na 24,5 milióna eur, poskytuje pracoviskám funkčné a estetické koncepty miestností pre flexibilné možnosti rozvoja s najlepšou akustikou. Skutočnosť, že úspech nie je samozrejmosťou, ale súvisí s ľuďmi, ktorí v spoločnosti pracujú, teraz opäť podčiarklo ocenenie. Spoločnosť v prihláške bodovala v piatich oblastiach: moderné vedenie, inovatívna sila, stav digitálnej transformácie, ústretovosť voči zamestnancom a stratégie náboru. 85 zamestnancov vrátane troch stážistov v súčasnosti využíva pozitívne pracovné prostredie v spoločnosti.
V tomto roku sa má počet zamestnancov ďalej zvyšovať, má sa prijať 5 až 10 nových kolegov a dvaja noví stážisti, predovšetkým v obchodnej a technickej oblasti. Hľadáme priemyselných a kancelárskych úradníkov, technikov a kresličov. Okrem mnohých ďalších možností vzdelávania sa bude školiť najmä know-how v oblasti IT, aby sme boli vždy aktuálni. "Snažíme sa agresívne podporovať digitalizáciu v našej spoločnosti," hovorí konateľ. Túto tému považuje za veľkú príležitosť, ako si udržať konkurencieschopnosť aj v budúcnosti.

Viac noviniek

Elegantné oceľové a sklenené deliace prvky