Katalóg

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

08.11.2023 00:11

Nová generácia izbových senzorov od spoločnosti E+E Elektronik

Trojica snímačov CDS201, HTS201 a TES201 predstavuje novú generáciu presných a spoľahlivých priestorových snímačov od rakúskej spoločnosti E+E Elektronik. Zariadenie 3 v 1 pre CO2, vlhkosť a teplotu CDS201, snímač vlhkosti a teploty HTS201 a snímač teploty TES201 sú prispôsobené príslušným aplikáciám automatizácie zariadení. Každý variant má analógové výstupy alebo digitálne rozhranie a veľký moderný displej. Funkčný zacvakávací kryt minimalizuje náklady na inštaláciu a zabraňuje nasávaniu falošného vzduchu.
Vynikajúci merací výkon, inovatívny dizajn
Tieto tri snímače zaujmú svojou vynikajúcou presnosťou z hľadiska fyzikálnych veličín. Vyplýva to z dlhoročných skúseností spoločnosti E+E Elektronik s výrobou vysokokvalitných snímacích prvkov.
Okrem toho je vzrušujúci aj elegantný, funkčný dizajn zacvakávacieho krytu, ktorý je k dispozícii v dvoch veľkostiach (verzia EÚ a USA) v závislosti od regionálnych noriem. Spodná časť krytu obsahuje iba zásuvné svorky a môže sa inštalovať a pripájať bez krytu, ktorý obsahuje elektroniku. To znamená, že aktívna časť zariadenia nie je vystavená žiadnemu znečisteniu a môže sa namontovať na spodnú časť tesne pred uvedením do prevádzky. Inovatívny kryt tiež zabraňuje vnikaniu falošného vzduchu a výrazne znižuje samovoľné zahrievanie. Snímače sú voliteľne k dispozícii s najmodernejším, ľahko čitateľným grafickým displejom.

Rozhrania a konfigurácia
Merané hodnoty sa dodávajú buď prostredníctvom analógových výstupov, alebo do digitálneho rozhrania pomocou protokolu Modbus RTU alebo BACnet MS/TP. Digitálnu verziu s rozhraním RS845 možno nastaviť a konfigurovať na počítači pomocou bezplatného konfiguračného softvéru produktu PCS10 a voliteľného konfiguračného adaptéra.

Oblasti použitia
Nové izbové snímače sú veľmi vhodné na použitie v oblasti vetracej, vykurovacej a klimatizačnej techniky riadenej podľa potreby a v automatizácii zariadení.

CDS201 - všestranná voľba
CDS201 kombinuje meranie CO2, teploty (T) a relatívnej vlhkosti (RH) v jednom zariadení a je mimoriadne vhodný pre vetranie riadené podľa potreby a automatizáciu zariadení v rezidenčných a komerčných aplikáciách.
Meranie CO2 v CDS201 sa opiera o princíp dvojitej vlnovej dĺžky NDIR odolný voči znečisteniu. Táto technológia automaticky kompenzuje účinky starnutia a zároveň zaručuje vynikajúcu dlhodobú stabilitu. Viacbodové továrenské nastavenie CO2 a teploty zabezpečuje vysokú presnosť merania v celom rozsahu pracovných teplôt.
E+E povlak snímača chráni aktívny RH/T snímací prvok pred znečistením a korozívnymi usadeninami. Výsledkom je lepší merací výkon a dlhšia životnosť snímacieho prvku v prostredí s vysokou mierou vystavenia prachu alebo znečisteniu. Okrem toho zlepšuje dlhodobú stabilitu tým, že zabraňuje vzniku bludných impedancií spôsobených usadeninami na aktívnom povrchu snímača.

HTS201- univerzálny snímač
HTS201 je určený na presné a spoľahlivé meranie relatívnej vlhkosti (RH) a teploty (T) v aplikáciách automatizácie obytných a komerčných objektov.
Snímací prvok E+E RH/T s patentovanou technológiou snímania zaručuje vynikajúci výkon v celom prevádzkovom rozsahu aj v prostrediach s vysokou úrovňou vystavenia prachu alebo znečisteniu. Povrchová úprava snímača E+E opäť zabezpečuje dlhodobú stabilitu meraní.

TES201- efektívna voľba
TES201 je určený na presné meranie teploty v miestnosti (T) na riadenie vnútornej klímy. Okrem osvedčenej, vysokokvalitnej technológie snímania E+E tieto izbové snímače zaujmú skvelým pomerom ceny a výkonu.

Viac noviniek

S novým snímačom HTS801 uvádza spoločnosť E+E Elektronik na trh svoj doteraz najvýkonnejší snímač...

Digitálny snímací modul na úsporné meranie vlhkosti a teploty

Snímací modul HTM502 od...

od 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal Trade Center

Hala 3, stánok F31 - F32

...

Rakúsky výrobca senzorov E+E Elektronik rozširuje svoje portfólio digitálnych snímacích prvkov o...

Nová kalkulačka vlhkosti od spoločnosti E+E Elektronik vypočíta všetky relevantné parametre súvisiace s vlhkosťou, ako aj tlakový rosný bod.
Snímací prvok TEE501 ponúka vynikajúcu presnosť merania až do ±0,2 °C a vďaka malému puzdru DFN sa ľahko integruje.