Katalóg

Comet Yxlon GmbH

17.11.2023 01:11

Spoločnosť Comet Yxlon predstavuje nový kontrolný systém pre polovodičový priemysel.

productronica / SEMICON Europa

Využitím pokročilej počítačovej laminografie a integrovanej technológie umelej inteligencie prináša Comet Yxlon do popredia možnosti 3D röntgenového snímania s vysokým rozlíšením na podrobné testovanie v oblasti pokročilého balenia integrovaných obvodov. Trh s polovodičmi má teraz po prvýkrát k dispozícii nedeštruktívny doplnok alebo alternatívu ku konvenčným deštruktívnym metódam. Trojrozmerné röntgenové snímky s rozlíšením menším ako 1 μm dokážu spoľahlivo identifikovať typické chyby v 3D spájkovaných spojoch integrovaných obvodov, ako sú chýbajúce a premostené výčnelky, dutiny, nezvlhnutie, posun hlavy vo vankúši, posun výčnelku a odchýlky vo výške alebo deformácie. Moderný analytický softvér založený na hlbokom učení preberá automatické vyhodnocovanie vrátane generovania správ podľa požiadaviek používateľa. Nový röntgenový kontrolný systém CA20 preto ponúka polovodičovému priemyslu úplne novú úroveň bezpečnosti a efektívnosti.

Polovodiče sa stali neoddeliteľnou súčasťou nášho sieťového sveta. To kladie veľké nároky na výrobcov, pretože inovačné cykly sú čoraz kratšie, zatiaľ čo zložitosť integrovaných obvodov sa neustále zvyšuje. V záujme zachovania konkurencieschopnosti sa kladie osobitný dôraz na znižovanie investičných nákladov a zrýchlenie nábehových procesov s cieľom rýchlejšie dosiahnuť bezchybnú výrobu nových, vysoko výkonných komponentov. Včasná identifikácia kritických chýb výrazne urýchľuje vývoj a optimalizáciu nových výrobných procesov, a tým aj nábeh výroby nových generácií čipov.

S kontrolným systémom CA20 posunula spoločnosť Comet Yxlon 3D röntgenovú technológiu pre priemysel pokročilých balení polovodičov na úplne novú úroveň. Kompletne prepracovaný hardvér, optimalizovaný pre polovodičové aplikácie z hľadiska stability, zobrazovania, presnosti a požiadaviek na údržbu, Comet Yxlon GmbH Strana 2 z 3 v kombinácii s počítačovou laminografiou s vysokým rozlíšením a softvérovými balíkmi, ako sú Dose Manager, Batch Manager a "Insights" na automatizované vyhodnocovanie, zabezpečujú presnosť, spoľahlivosť a efektívnosť všetkých kontrolných úloh. Všetky funkcie sú ľahko a intuitívne prístupné prostredníctvom používateľského rozhrania Geminy, ktoré sa osvedčilo v produktových radoch Comet Yxlon FF a UX, vybaveného grafickými symbolmi, sprievodcami a rôznymi prednastaveniami pre každú úroveň zručností.

"Ako sprievodná metóda kontroly už pri výskume a vývoji nových mikročipov a ich výrobných procesov prinesie nový CA20 revolúciu v polovodičovom priemysle," povedal Christian Driller, viceprezident pre výskum a vývoj spoločnosti Comet Yxlon. "CA20 zabezpečí, že procesy nábehu a čas uvedenia na trh sa výrazne urýchlia, zníži sa súčasná vysoká miera zmetkovitosti, a tým sa výrazne zvýši výťažnosť. Systém prináša cieľ nulovej chybovosti na dosah."

Spoločnosť Comet Yxlon včera popoludní oficiálne uviedla systém na trh so živými ukážkami a pozvanými hosťami. Počas rôznych prezentácií na konferencii Stephan Haferl (generálny riaditeľ spoločnosti Comet), Dionys van de Ven (prezident spoločnosti Comet Yxlon), Isabella Drolz (viceprezidentka pre produktový marketing spoločnosti Comet Yxlon) a Christian Driller už predtým spomínali na túto významnú udalosť. Nové umiestnenie stánku v hale B2, ktorý si vedľa seba delia veľtrhy productronica a Semicon Europa, naznačuje, kam smeruje cesta spoločnosti Comet Yxlon: Comet Yxlon ich zviditeľňuje svojou technológiou v súlade so svojím prísľubom: Vidieť lepšie. Rýchlejšie. Viac.

Viac noviniek

Pomocou počítačovej tomografie sa mala analyzovať doska sedimentu z holštajnskej sk...

od 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Japonsko 2024

Na tohtoročnom veľtrhu Productronica prídeme s novinkou a v utorok 14. novembra o 15.00 hod. v našom stánku B2.454 predstavíme náš nový 3D röntgenový systém, ktorý sme vyvinuli špeciálne pre náročný trh s polovodičmi.

rozmach e-mobility poháňa v posledných rokoch trh s batériami do obrovského rastu, ktorého koniec...

Yxlon sa stáva Comet Yxlon. Na tohtoročnom veľtrhu Control výrobca röntgenov&y...

Yxlon sa stáva Comet Yxlon. Na tohtoročnom veľtrhu Control výrobca röntgenových a CT kontrolných systémov oznámil, že s účinnosťou od 8. septembra 2022 zmení svoj názov na Comet Yxlon. Nová značka podčiarkuje dlhodobú príslušnosť spoločnosti Yxlon k spoločnosti Comet, poprednej svetovej inovatívnej technologickej spoločnosti zameranej na plazmovú a röntgenovú technológiu