Katalóg

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

28.02.2024 01:02

LKW WALTER organizuje cestnú a kombinovanú dopravu. V celej Európe.

Ponúkame vám tri modely, aby vaše vozidlá boli čo najviac vyťažené.

Okružná trasa
V modeli okružnej trasy vaše vozidlá neustále cestujú medzi dvoma krajinami. Sami sa môžete rozhodnúť, na ktorej trase chcete jazdiť. Tento model sa vyznačuje neustálym zamestnaním vašich nákladných vozidiel. Využívate výhody dlhodobo predvídateľných, bezpečných možností zárobku a väčšieho zisku vďaka optimalizácii prázdnych kilometrov.

Jednosmerná doprava
Máte na jednotlivých trasách svojich vlastných exportných alebo importných zákazníkov a hľadáte spiatočný náklad? Organizujte si chýbajúce náklady jednoducho a flexibilne s LKW WALTER a maximalizujte využitie svojich vozidiel. Prepravy môžete plánovať aj prostredníctvom našej ponuky nákladu v burze nákladu LOADS TODAY.

Kamiónová preprava s prívesom
Chcete so svojimi ťahačmi pracovať predovšetkým regionálne? Ako partner v nákladnej doprave presúvate naše návesy so žeriavom medzi železničnými a trajektovými terminálmi, ako aj miestami nakládky a vykládky našich zákazníkov. Vďaka tomu môžete jednoducho a efektívne plánovať a organizovať ubytovanie vodičov, výmeny vodičov a návštevy dielní. Ako partner v nákladnej doprave je váš ťahač vždy obsadený a nepotrebujete vlastný príves.

 

 

Viac noviniek

Elektromotor je dnes viac než len alternatívou pre automobily. Ale čo nákladné vozidlá? Napriek v...

Trvalá udržateľnosť a ochrana životného prostredia patria medzi aktuálne top témy v spoločnosti,...