Katalóg

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

20.03.2024 01:03

Inteligentné produkty od spoločnosti norelem

Riešenie pre bezchybné obrábanie

Pod heslom Priemysel 4.0 sa výrobné zariadenia čoraz viac menia na "inteligentné továrne", v ktorých sa jednotlivé výrobné kroky monitorujú v reálnom čase pomocou inteligentných strojov a senzorov a celkový proces sa organizuje efektívnejšie. Spoločnosť norelem má vo svojom sortimente aj niektoré z týchto "inteligentných výrobkov".

Inteligentné výrobky samostatne zhromažďujú a prenášajú svoje vlastné výrobné a prevádzkové údaje do iných zariadení. Môžu však nielen uchovávať údaje, ale môžu byť vybavené aj prispôsobenými výrobnými informáciami, takže zosieťovaný výrobok sa môže napríklad "sám spustiť" a riadiť svoj vlastný výrobný proces. Takáto komunikácia medzi výrobkom a strojom - a osobou, ktorá oboje sleduje - zjednodušuje a optimalizuje mnohé predtým časovo náročné procesy vo výrobe a v dielni.

Všetko v ZELENOM s inteligentnými výrobkami od spoločnosti norelem

Inteligentné výrobky sú ideálnym riešením, keď ide o čo najbezchybnejšie spracovanie obrobkov, napríklad pri obrábaní. Umožňujú jednoduchú kontrolu upínania a dorazov pred obrábaním. Spoločnosť norelem ponúka rôzne inteligentné komponenty pre tieto a ďalšie oblasti použitia.

Inteligentná podperná skrutka má podpernú plochu 30 mm a umožňuje presné polohovanie obrobku.

Proces upínania sa presne kontroluje pomocou snímača sily pre rýchloupínače, ktorý zabezpečuje dokonalé upnutie obrobku so zvýšenou presnosťou opakovania.

Upínacie rameno so snímačom sily tiež monitoruje proces upínania a meria upínaciu silu v reálnom čase. Inteligentné upínacie zariadenie je k dispozícii od spoločnosti norelem vo veľkostiach 80 mm, 100 mm a 125 mm.

Pohodlný prenos údajov a vizualizácia

Modul Bluetooth od spoločnosti norelem je bezdrôtový, kompaktný vysielač, ktorý sa dá univerzálne použiť v oblasti inteligentných výrobkov. Ľahko sa inštaluje a umožňuje rýchle a vizuálne zobrazenie stavu snímača.
Brána tvorí rozhranie medzi inteligentným výrobkom a riadiacou jednotkou stroja. To umožňuje zaznamenávať stav aktivácie upínacích prvkov v reálnom čase a presne riadiť procesy.
Pomocou webovej aplikácie norelem možno upínacie systémy pohodlne monitorovať prostredníctvom tabletu, smartfónu alebo stolného počítača. Aplikácia umožňuje aj súčasné monitorovanie viacerých nástrojov v rôznych obrábacích centrách a výrobných systémoch.







Stručný profil spoločnosti norelem Normelemente GmbH & Co. KG

Každý úspech sa začína nápadom. Preto spoločnosť norelem podporuje konštruktérov a technikov v oblasti strojárstva a výroby strojov a zariadení štandardizovanými komponentmi, ktoré im pomáhajú dosiahnuť ich ciele. V našom jednoduchom a prehľadnom internetovom obchode, ktorý vám ponúka množstvo výhod, nájdete správny výber z viac ako 100 000 štandardných a prevádzkových dielov pre vaše konštrukčné riešenie. Viete viac, nájdete viac, nájdete rýchlejšie, a tým dosiahnete lepšie riešenia.



Ušetríte čas, pracujete efektívnejšie a optimalizujete náklady na svoje procesy. Pretože komponenty norelem sú k dispozícii okamžite, vrátane bezplatných údajov CAD pre rýchlejšie navrhovanie bez výkresov alebo konfigurácie. Dokonalé výsledky s kratším časom a nákladmi. Výhoda: štandardizovaný diel.



Ako etablovaná spoločnosť v odvetví sa zaväzujeme podporovať mladé talenty prostredníctvom norelem ACADEMY. Aby konštruktéri budúcnosti mohli skutočne začať.

. norelem ACADEMY ponúka aj technické školenia, semináre a produktové školenia.

Viac noviniek

Kamión plný inovácií
Novinka od spoločnosti norelem: Lineárne valčekové vedenia
Rýchloupínacie svorky ako spojovacie prvky v rýchlovýmennom systéme od spoločnosti norelem

30.10.2023 01:05

Inžiniersky nováčik 2023
Traja kandidáti v napínavom finále na Motek, víťazné tímy - powered by norelem
Vyskúšajte nové a osvedčené produkty norelem naživo

MHP RIESEN Ludwigsburg s potešením víta spoločnosť norelem, regionálneho globálneho hráča, ako sv...