Katalóg

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

11.04.2024 01:04

norelem na konferencii All about Automation

Kamión plný inovácií

Na veľtrhu All about Automation Heilbronn v dňoch 15. až 16. mája 2024 predstaví spoločnosť norelem na svojom veľtrhu SHOWTRUCK množstvo produktových inovácií z rôznych odvetví, ako je strojárstvo a strojné zariadenia, automobilový, obalový, farmaceutický a potravinársky priemysel. Návštevníci sa môžu tešiť aj na súťaž s atraktívnymi cenami týkajúcimi sa spoločnosti norelem.



Tento rok sa spoločnosť norelem predstaví na veľtrhu all about automation v Heilbronne po prvýkrát. V zelenom SHOWTRUCKU pred bránami haly bude spoločnosť vystavovať inovatívne produkty, ktoré si budú môcť návštevníci oťukať a vyskúšať, ako napríklad podporné a upínacie prvky, ako aj uzamykacie čapy s integrovanými senzormi z divízie Smart Products. Tie umožňujú jednoduchú kontrolu upnutia a dorazov ešte pred obrábaním obrobku. V mobilnom veľtržnom stánku budú predstavené aj nové ploché a bočné upínače, ktoré pribudli do sortimentu výrobkov, ako aj upínacie tŕne pre malé otvory a automatizované upínanie.



Medzi zaujímavosti z lineárnej techniky patria rovné a zakrivené lineárne vodiace koľajnice a zodpovedajúce valčekové vodiace vozíky na zakrivený chod vodiacich vozíkov. norelem ponúka sortiment vodiacich koľajníc so zakrivením až do 180° pre rotačné aplikácie. Nový systém lineárneho vedenia umožňuje jednoduché a voľné konfigurácie koľají s rovnými aj zakrivenými koľajnicami.



Ako digitálny náprotivok veľtrhu BIG GREEN BOOK predstaví spoločnosť norelem svoj internetový obchod s novými praktickými vlastnosťami a funkciami a bude k dispozícii so svojím veľtržným tímom, ktorý zodpovie všetky otázky týkajúce sa sortimentu viac ako 100 000 produktov.000 produktov.



Pred bránami haly všetko o automatizácii v Heilbronne, stánok S-101, bude od 15. do 16. mája stáť norelem SHOWTRUCK.



Návštevníci si môžu zabezpečiť vstupenku pomocou pozývacieho kódu norelem:

https://register.visitcloud.com/survey/2l6f2vad41npm?actioncode=NTWO000176NEY&partner-contact=322ikfjfviso0

Viac noviniek

Riešenie pre bezchybné obrábanie
Novinka od spoločnosti norelem: Lineárne valčekové vedenia
Rýchloupínacie svorky ako spojovacie prvky v rýchlovýmennom systéme od spoločnosti norelem

30.10.2023 01:05

Inžiniersky nováčik 2023
Traja kandidáti v napínavom finále na Motek, víťazné tímy - powered by norelem
Vyskúšajte nové a osvedčené produkty norelem naživo

MHP RIESEN Ludwigsburg s potešením víta spoločnosť norelem, regionálneho globálneho hráča, ako sv...