Katalóg

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

01.06.2024 01:06

Päť nových produktových radov - veľa možností použitia

norelem závesy pre hliníkové profily

Závesy sa nachádzajú všade tam, kde je potrebné niečo "zacvaknúť", napríklad ako kovanie na nábytku, dverách a kontajneroch. V spoločnosti norelem teraz zákazníci nájdu rozšírený sortiment pántov pre panelové prvky a hliníkové profily, od jednotlivých komponentov až po sady s montážnym príslušenstvom.

Sortiment pántov norelem pozostáva z piatich nových produktových radov: hliníkové sady pántov s vnútorným dorazom a pásom, ako aj hliníkové polovice pántov s vnútorným alebo vonkajším dorazom a príslušnými osami z nehrdzavejúcej ocele a plastovými krycími zátkami. Závesy sa dajú montovať vľavo alebo vpravo a dajú sa otáčať o 360°.



Všetko v jednom: kompletná súprava

Variant súpravy je najobľúbenejší. norelem dodáva závesy kompletné so všetkými jednotlivými komponentmi vrátane dvoch polovíc závesu, vretena a dvoch krycích záslepiek. Záves možno zaťažiť silou až 200 N v smeroch x a y (nezáväzná smerná hodnota) a dodáva sa s tyčou na zadnej strane, pretože tu je k dispozícii len jedna upevňovacia skrutka. To znamená, že výrobok sa môže používať len so šírkou drážky 8 mm. Záves sa dodáva s montážnou súpravou, ktorá obsahuje dve skrutky so zapustenou hlavou a dve matice s T-drážkou. Táto verzia je vhodná len pre profil položky.



Dobrá kombinácia: komponenty

Pánty je možné prispôsobiť aj na mieru. K dispozícii sú polovice závesu z vnútornej a vonkajšej strany a v rôznych šírkach (rozmer A3), ako aj zodpovedajúce osi z nehrdzavejúcej ocele a termoplastické krycie zátky. Zaťažovacie sily týchto závesov sú do 100 N v smere x a do 150 N v smere y (nezáväzné smerné hodnoty). Výhody závesov na mieru: Na rozdiel od kompletnej sady ich možno kombinovať s posuvnými blokmi položky a profilom Bosch (s ohľadom na priemery skrutiek M5 a M6).



Jednoduchá montáž: Plastové čapové závesy

Súčasťou nových položiek sú aj plastové čapové závesy v dvoch verziách s priemerom čapu 6 mm a 8 mm. Uhol otvorenia závesov je 120°. Sú vhodné pre vnútorné dvere, nie sú viditeľné pre používateľa a možno ich použiť vpravo aj vľavo. Dajú sa použiť aj ako uzamykacie čapy a ich montáž je rýchla a priestorovo úsporná: V polyamidovom puzdre sa nachádza pozinkovaný oceľový čap, ktorý sa jednoducho zatlačí do odpruženej rukoväte.






Viac noviniek

spoločnosť norelem rozširuje svoj sortiment o modulárne upevňovacie systémy pre meracie technológ...

norelem rozširuje svoj sortiment štandardných dielov
Kamión plný inovácií
Riešenie pre bezchybné obrábanie
Novinka od spoločnosti norelem: Lineárne valčekové vedenia
Rýchloupínacie svorky ako spojovacie prvky v rýchlovýmennom systéme od spoločnosti norelem