Katalóg

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

07.06.2024 05:06

Úspešná spolupráca medzi firmou PFISTERER a Lebenshilfe v Gussenstadte

Spoločnosť PFISTERER, popredná svetová technologická spoločnosť pre riešenia energetickej infraštruktúry, a Lebenshilfe für Menschen mit Behinderung, Kreisvereinigung Göppingen e. V., sa tešia z úspešnej spolupráce v Gussenstadte.

Riešenia pre globálnu energetickú transformáciu

Závod PFISTERER v Gussenstadte sa špecializuje na spracovanie kovov a zohráva kľúčovú úlohu pri vývoji a výrobe riešení, ktoré umožňujú vytváranie elektrických sietí v kontexte globálnej energetickej transformácie. V rámci tohto partnerstva preberajú oddaní zamestnanci spoločnosti Lebenshilfe dôležité montážne a výrobné práce. Patria sem činnosti ako frézovanie malých závitov a vkladanie prítlačných pružín do skrutkových spojok a pripojovacích svoriek pre transformátory.

Od začiatku partnerstva pred dva a pol rokom spoločnosť Lebenshilfe Göppingen e. V. zmontovala pre spoločnosť PFISTERER úctyhodné 4 milióny dielov. Tento míľnik podčiarkuje nielen efektívnosť a kvalitu spolupráce, ale poukazuje aj na dôležitú úlohu, ktorú v pracovnom prostredí zohráva spoločenská zodpovednosť a inklúzia.

Úspešná spolupráca so spoločenskou zodpovednosťou

"Spolupráca s Lebenshilfe v Gussenstadte je pre nás nielen úspešným obchodným partnerstvom, ale aj jasným záväzkom k spoločenskej zodpovednosti a inklúzii. Sme hrdí na dosiahnuté míľniky a tešíme sa na pokračovanie tohto pozitívneho úspechu," hovorí Hermann Schuller, vedúci pracoviska a výroby závodu skupiny PFISTERER v Gussenstadte. "Spolupráca so spoločnosťou PFISTERER je pre nás príležitosťou na vytvorenie kariérnych perspektív a zároveň možnosťou aktívne prispieť k zásobovaniu energiou budúcnosti. Sme na to hrdí," dodáva Madeleine May, zástupkyňa vedúceho dielne v spoločnosti Lebenshilfe Göppingen.

Partnerstvo medzi spoločnosťami PFISTERER a Lebenshilfe Göppingen e. V. je dôkazom toho, ako sa dá harmonicky spojiť hospodársky úspech a sociálna angažovanosť. Spoločnosť PFISTERER sa naďalej angažuje v oblasti inkluzívneho pracovného prostredia a udržateľných partnerstiev.

Viac noviniek


Winterbach, Nemecko - 06. februára 2024 - Systém zásuvných spojení CONNEX od spoločnosti PF...

Winterbach, Nemecko - 7. novembra 2023

Pri pobreží Dolného Saska bo...


Winterbach, Nemecko - 26.09.2023 -

Prevádzkovateľ prenosovej siete TenneT po...

Karl-Heinz Pfisterer sa stáva čestným predsedom dozornej rady SE.

Winterbach, Nemecko - 15. júna 2023 -

Spoločnosť Pfisterer, popredný poskytovateľ riešení...

Distribúcia a prenos energie sú hlavnými kompetenciami spoločnosti PFISTERER už takmer 100 rokov....