Katalóg

FLUX-GERÄTE GmbH

02.06.2024 01:06

Zoznámte sa s rozmanitosťou čerpadiel FLUX na tohtoročnom veľtrhu ACHEMA vo Frankfurte.

Navštívte nás v hale 8; stánok F 24 a zoznámte sa s naším rozsiahlym portfóliom produktov

Pod heslom "Rozmanitosť, ktorá hýbe" vás pozývame objavovať svet našich technológií čerpadiel. Náš široký sortiment výrobkov, známy svojou kvalitou, spoľahlivosťou a odolnosťou, sa vyznačuje aj bezpečnosťou a jednoduchou manipuláciou.



Portfólio výrobkov FLUX odráža všestrannosť potrebnú na úspešné zvládnutie najnáročnejších výziev.Naše zaujímavosti na veľtrhu ACHEMA 2024: Ponorné odstredivé čerpadlo VERTIFLOW F 728 - nová generácia ponorných odstredivých čerpadiel pre extrémne prevádzkové podmienky. Vhodné ako stacionárne obehové a filtračné čerpadlo pre prietoky do max. 750 l/min. Vyznačuje sa inteligentnou konštrukciou, ktorú možno mimoriadne ľahko prispôsobiť príslušnej aplikácii. Tento rad je absolútne bezpečný na prevádzku nasucho až do hĺbky ponoru 600 mm bez ložísk v oblasti kvapaliny.

Na druhej strane, hĺbku ponoru až do 1 800 mm možno realizovať inštaláciou klzného ložiska. Peristaltické čerpadlo PERIPOWER - vyvinuté pre najnáročnejšie aplikácie. Peristaltické čerpadlá sú samonasávacie a s priemerom hadice od 10 do 200 mm sú mimoriadne univerzálne v procesoch s abrazívnymi, viskóznymi a pevnými médiami. PERIPOWER dosahuje prietoky až do 300 m³/h a umožňuje šetrné čerpanie aj médií citlivých na strih. Dostupné materiály hadíc NRH, NBR alebo EPDM, tiež v kvalite FDA, sú odolné voči takmer všetkým mysliteľným médiám. Vďaka valčekovej technológii sú čerpadlá mimoriadne energeticky úsporné a šetrné k hadici.

Vďaka ich robustnosti a jednoduchej údržbe je PERIPOWER spoľahlivým partnerom pre vaše aplikácie. Sanitárne čerpadlo MINIFLUX - Malé, ľahké a hygienické, toto moderné čerpadlo na IBC kontajnery je ideálnym riešením pre čerpacie úlohy s vysokými hygienickými požiadavkami. Sanitárne čerpadlo MINIFLUX je navrhnuté tak, aby minimalizovalo mŕtvy priestor, má vysokokvalitné povrchy a nevyžaduje mechanické tesnenie.

Čerpadlo sa dá rýchlo a bez náradia demontovať, ľahko sa čistí, a preto je ideálne na použitie vo farmaceutickom a potravinárskom priemysle. Tým sa však rozmanitosť čerpadiel FLUX nekončí. Sortiment výrobkov FLUX zahŕňa aj dobre známe bubnové čerpadlá a čerpadlá s postupujúcou dutinou, vzduchom ovládané membránové čerpadlá, magneticky viazané odstredivé čerpadlá, motory, prietokomery, miešadlá a rozsiahly sortiment príslušenstva.

Sortiment dopĺňajú pokročilé systémy na vyprázdňovanie sudov, ako napríklad VISCOFLUX mobile S na vysoko viskózne médiá, a kompaktné dávkovacie systémy, ako napríklad FLUX FILL GT, ktoré sú navrhnuté na ďalšie zjednodušenie a optimalizáciu vašich výrobných procesov. Navštívte nás v hale 8, stánok F24, a vyskúšajte si, ako naše čerpadlá nielenže uvádzajú procesy do pohybu, ale aj poskytujú správne riešenie pre každú aplikáciu. Počas návštevy si môžete vychutnať našu lahodnú nealkoholickú zmrzlinu a rôzne občerstvenie - ideálna kombinácia na podnetné rozhovory.

Viac noviniek

Čo je KLIMAfit?
V rámci projektu KLIMAfit, ktorý je v súlade so smernicami...

22.11.2023 09:00

Flux Pumps v Brau Beviale
od 28.11.2023.-.30.11.2023

SUR/FIN NASF



Cleveland, Ohio/USA Vystavovateľ: FLUX Pumps Corporation USA

...
Spoločnosť FLUX-GERÄTE GMBH získala pečať "Zamestnávateľ budúcnosti
Spoľahlivo extrahovať suroviny na výrobu mydla