Katalóg

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

11.07.2024 01:07

Rozšírenie kompaktného radu FLEXI-FLOW

Vylepšené multifunkčné hmotnostné prietokomery/regulátory pre plyny

Na základe úspechu uznávanej série FLEXI-FLOW Compact spoločnosť Bronkhorst predstavuje rozsiahle rozšírenie radu, ktorý ponúka bezkonkurenčnú všestrannosť a presnosť pri meraní a regulácii prietoku plynu. FLEXI-FLOW Compact stanovuje nové štandardy v oblasti kompaktnosti, funkčnosti a prispôsobivosti, pričom s presnosťou a účinnosťou vyhovuje rôznym aplikáciám.

Najnovšia iterácia radu FLEXI-FLOW Compact predstavuje celý rad inovatívnych modelov a funkcií vrátane prístrojov prispôsobených pre nižšie rozsahy prietoku od 0 do 5 mil. Okrem toho tento rad teraz zahŕňa prístroje so spodnou montážou pre aplikácie, kde sa vyžaduje montáž zhora, a regulátory prietoku vybavené integrovanými uzatváracími ventilmi, ktoré zabezpečujú vyšší stupeň tesnosti alebo umožňujú núdzové vypnutie. Jedným z kľúčových vylepšení série FLEXI-FLOW Compact je začlenenie komunikácie EtherNet, ktorá poskytuje bezproblémové možnosti pripojenia a integrácie pre moderné priemyselné prostredia.

Nové modely, podobne ako pôvodné prístroje FLEXI-FLOW Compact, využívajú jedinečný priechodný snímač v kombinácii s osvedčenou technológiou by-pass. Tieto termálne hmotnostné prietokomery a regulátory poskytujú výnimočný výkon a môžu sa pochváliť zmenšením rozmerov o 35 % v porovnaní s tradičnými prístrojmi, vďaka čomu sú najmenšie na trhu pre rozsahy prietoku do 20 ln/min.

Pokročilá technológia snímačov zabezpečuje nielen stabilnú reguláciu prietoku, ale aj rýchlu odozvu s časom ustálenia menším ako 150 ms, čo uľahčuje presnú reguláciu aj v dynamických procesných podmienkach. Integrované snímače teploty a tlaku spolu s integrovanou databázou plynov zabezpečujú bezkonkurenčnú presnosť pri rôznych procesných parametroch, vďaka čomu sú prístroje FLEXI-FLOW Compact prispôsobiteľné pre širokú škálu aplikácií. Prístroje okrem toho ponúkajú komplexné funkcie monitorovania a riadenia vrátane integrovaných snímačov teploty a tlaku, portu USB-C na jednoduché nastavenie, voliteľnej komunikácie Bluetooth na zlepšenie dostupnosti na stránke
a indikácie stavu NAMUR prostredníctvom farebných LED a digitálnych výstupných parametrov.

Či už ako predkonfigurované modely, riešenia zostavené na zákazku alebo prispôsobené multikanálové systémy, séria FLEXI-FLOW Compact ponúka bezkonkurenčnú flexibilitu, ktorá vyhovuje špecifickým požiadavkám aplikácie. Vďaka bezplatným a intuitívnym softvérovým nástrojom na konfiguráciu, diagnostiku a prediktívnu údržbu spoločnosť Bronkhorst zabezpečuje bezproblémovú integráciu a optimálny výkon v rôznych priemyselných prostrediach.

Zažite ďalšiu evolúciu v riadení hmotnostného prietoku s rozšíreným radom FLEXI-FLOW Compact od spoločnosti Bronkhorst - Redefinícia presnosti, všestrannosti a efektívnosti v riadení prietoku plynu.

Viac noviniek

prietokomerov a regulátorov MASS-STREAM™
Rozšírenie radu IQ + FLOW® o senzory izolované od médií

Na mnohých trhoch vidíme posun smerom k miniaturizácii. Napríklad v laboratóriách je pracovný pri...

Rýchle a stabilné, osvedčené a presné