Katalóg

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

06.08.2024 01:08

Zabezpečenie kvality aditívne vyrábaných implantátov



Od prášku k aditívne vyrábaným komponentom Aditívna výroba ponúka veľký potenciál pre mnohé zdravotnícke výrobky: Od bedrových, kolenných a chrbticových implantátov až po traumatologické komponenty a výrobky pre konkrétneho pacienta (PSP).

Na výrobu presných, reprodukovateľných a FDA vyhovujúcich aditívne vyrábaných zdravotníckych komponentov je potrebné splniť prísne požiadavky na zabezpečenie kvality. Spoločnosť ZEISS Medical Industry Solutions ponúka bezpečné a holistické procesy.



Naše komplexné portfólio hardvérových a softvérových riešení umožňuje efektívne a účinné zabezpečenie kvality na najvyššej úrovni. Špičkový výrobný proces Proces aditívnej výroby po vrstvách umožňuje výrobu ortopedických implantátov na mieru. Procesy zabezpečenia kvality musia ísť ruka v ruke s jednotlivými krokmi výrobného procesu, aby sa predišlo chybným výrobkom. Cieľom riešení ZEISS je odhaliť chyby v počiatočnom štádiu, aby sa ušetril čas a peniaze. Spolupracujeme s našimi zákazníkmi od testovania uskutočniteľnosti až po nedeštruktívnu kontrolu, aby sme udržali krok s vyvíjajúcou sa technológiou a dali im istotu, že sa rozhodnú pre aditívnu výrobu ekonomickým spôsobom.

Viac noviniek

Najvyššia presnosť pre zložité prostredia

Na zaistenie bezpečnosti mi...

Elektrifikované zabezpečenie kvality
Od prášku po aditívne vyrábané komponenty

15.08.2024 01:05

Tabuľka ZEISS MMZ 1
Kompaktné riešenie pre veľké obrobky

31.07.2024 01:05

Duo ZEISS O-INSPECT
Mikroskop a meracie zariadenie v jednom

12.06.2024 01:05

Duo ZEISS O-INSPECT
Mikroskop a meracie zariadenie v jednom