Katalóg

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

04.09.2024 01:09

Zabezpečenie kvality aditívne vyrábaných implantátov

Od prášku po aditívne vyrábané komponenty

Aditívna výroba ponúka veľký potenciál pre mnohé zdravotnícke výrobky: Od bedrových, kolenných a chrbticových implantátov až po traumatologické komponenty a výrobky pre konkrétneho pacienta (PSP). Na výrobu presných, reprodukovateľných a FDA vyhovujúcich aditívne vyrábaných zdravotníckych komponentov je potrebné splniť prísne požiadavky na zabezpečenie kvality.

ZEISS Medical Industry Solutions ponúka bezpečné a holistické procesy. Naše komplexné portfólio hardvérových a softvérových riešení umožňuje efektívne a účinné zabezpečenie kvality na najvyššej úrovni.

Špičkový výrobný proces

Proces aditívnej výroby po vrstvách umožňuje výrobu ortopedických implantátov na mieru. Procesy zabezpečenia kvality musia ísť ruka v ruke s jednotlivými krokmi výrobného procesu, aby sa predišlo chybným výrobkom. Cieľom riešení ZEISS je odhaliť chyby v počiatočnom štádiu, aby sa ušetril čas a peniaze. Spolupracujeme s našimi zákazníkmi od testovania uskutočniteľnosti až po nedeštruktívnu kontrolu, aby sme udržali krok s vyvíjajúcou sa technológiou a dali im istotu, že sa rozhodnú pre aditívnu výrobu ekonomickým spôsobom.

Viac noviniek

Najvyššia presnosť pre zložité prostredia

Na zaistenie bezpečnosti mi...

Elektrifikované zabezpečenie kvality

15.08.2024 01:05

Tabuľka ZEISS MMZ 1
Kompaktné riešenie pre veľké obrobky



Od prášku k aditívne vyrábaným komponentom Aditívna výroba ponúka veľký potenciál pre...

31.07.2024 01:05

Duo ZEISS O-INSPECT
Mikroskop a meracie zariadenie v jednom

12.06.2024 01:05

Duo ZEISS O-INSPECT
Mikroskop a meracie zariadenie v jednom