Katalóg

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

12.09.2024 01:09

Nepostrádateľné pre výrobu foriem a nástrojov

norelem rozširuje svoj sortiment štandardných dielov

V spoločnosti norelem teraz zákazníci nájdu veľký výber štandardných dielov na výrobu foriem a nástrojov. Štandardné diely sú štandardizované prvky, ktoré sa inštalujú do otvorov alebo výklenkov v nástrojoch, formách alebo strojových dieloch, aby sa zabezpečil plynulý a presný pohyb dielov a minimalizoval sa bočný posun.

Celkovo sa kompletný sortiment spoločnosti norelem rozšíril o 18 skupín výrobkov a približne 2 300 položiek. Medzi nové výrobky patria vodiace stĺpiky a vodiace čapy, ako aj vodiace puzdrá, vodiace rúrky a posuvné dosky.



Dobré vedenie

spoločnosť norelem ponúka na jednej strane vodiace stĺpiky, valcové tyče z kalenej ocele, ktoré sa dajú použiť na presné vertikálne vyrovnanie pohyblivých častí a poskytujú stabilné vedenie. Z kalenej ocele sú vyrobené aj vodiace kolíky norelem, valcové kolíky, ktoré presne zapadajú do otvorov vodiacich pilierov.

K dispozícii sú aj vodiace puzdrá, vodiace trubice a posuvné dosky z bronzu s grafitovými vložkami alebo z kalenej ocele. Špeciálne zloženie materiálu dodáva prvkom vysokú mechanickú pevnosť a robí ich odolnými voči zaťaženiu a nárazom. Grafitová vložka ako samomazný prvok minimalizuje trenie, znižuje opotrebovanie klzných prvkov a pohyblivých častí, a tým predlžuje životnosť nástroja.



Mnohé výhody štandardných dielov

Použitie štandardných dielov norelem zlepšuje riadenie pohybu aj stabilitu nástroja alebo formy. Sú preto nepostrádateľné pri vstrekovacích formách, dierovacích nástrojoch a iných presných aplikáciách. Ako štandardizované, prakticky bezúdržbové komponenty zaručujú opakovateľné výrobné procesy, trvalo vysokú kvalitu a trvanlivosť komponentov. Rýchlo sa montujú, demontujú alebo vymieňajú, šetria časovo náročné prepracovanie a intenzívnu údržbu, a tým eliminujú dôležité nákladové faktory.

spoločnosť norelem ponúka aj krátke dodacie lehoty, pretože štandardné diely sú skladom.

Viac noviniek

spoločnosť norelem rozširuje svoj sortiment o modulárne upevňovacie systémy pre meracie technológ...

norelem závesy pre hliníkové profily

Závesy sa nachádzajú všade tam,...

Kamión plný inovácií
Riešenie pre bezchybné obrábanie
Novinka od spoločnosti norelem: Lineárne valčekové vedenia
Rýchloupínacie svorky ako spojovacie prvky v rýchlovýmennom systéme od spoločnosti norelem