Katalóg

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

16.10.2024 01:10

Riadenie kvality v konštrukcii lietadiel

Najvyššia presnosť pre zložité prostredia

Na zaistenie bezpečnosti miliónov cestujúcich lietadlom musia všetky lietadlá spĺňať najvyššie štandardy kvality zvnútra aj zvonku. Systémy, konštrukcie a interiéry lietadiel sú mimoriadne zložité a pozostávajú z tisícov dielov, ktoré musia byť vysoko prispôsobené na zaistenie bezpečnosti. Pokročilá metrologická technológia spoločnosti ZEISS ponúka riešenia na mieru pre vývoj lietadiel, zabezpečenie kvality a kontrolu údržby, vďaka čomu je v leteckom priemysle nenahraditeľným nástrojom.

Presná kontrola častí lietadiel

Analýza štruktúry lietadla
Zaručene najpresnejšie kontroly

Presná kontrola konštrukcie má zásadný význam pre bezpečnosť a spoľahlivú prevádzku lietadiel. Priemyselné riešenia kvality ZEISS zaručujú komplexnú a presnú kontrolu pre výrobcov originálneho vybavenia (OEM).

Kontrola systémov lietadla

Presná výroba a bezpečnosť

OEM výrobcovia a dodávatelia v leteckom priemysle používajú hardvérové a softvérové riešenia ZEISS na zvýšenie efektívnosti výroby leteckých systémov a zlepšenie bezpečnosti lietadiel.

Kontrola kabíny lietadla
Optimalizované z hľadiska nákladov a komfortu

Letecké spoločnosti sa predháňajú v ponuke pohodlných a optimalizovaných kabín pre cestujúcich, ktoré spĺňajú prísne požiadavky na hmotnosť. Pokročilé optické meracie systémy ZEISS sú osvedčeným riešením na získavanie údajov o komponentoch interiéru lietadla.

Údržba, opravy a generálne opravy (MRO)
Späť vo vzduchu

Zabezpečenie letovej spôsobilosti lietadiel je pre servisy MRO na celom svete veľmi dôležité a so spoločnosťou ZEISS ako partnerom neexistuje žiadny kompromis. Portfólio spoločnosti ZEISS poskytuje ideálny základ na spracovanie všetkého od povrchových chýb až po kampane modernizácie.

Viac noviniek

Elektrifikované zabezpečenie kvality
Od prášku po aditívne vyrábané komponenty

15.08.2024 01:05

Tabuľka ZEISS MMZ 1
Kompaktné riešenie pre veľké obrobky



Od prášku k aditívne vyrábaným komponentom Aditívna výroba ponúka veľký potenciál pre...

31.07.2024 01:05

Duo ZEISS O-INSPECT
Mikroskop a meracie zariadenie v jednom

12.06.2024 01:05

Duo ZEISS O-INSPECT
Mikroskop a meracie zariadenie v jednom