Hydraulický olej pre technológiu spracovania potravín (OKS 3770) od OKS Spezialschmierstoffe GmbH
Dotaz na produkt
Plne syntetický olej triedy ISO VG 46 pre hydraulické systémy a kompresory v potravinárskej technológii.
Oblasti použitia
- Hydraulický olej na použitie vo všetkých oblastiach potravinárskej technológie
- Kompresorový olej pre skrutkové a viaclamelové rotačné vývevy pri požadovanej kvalite oleja ISO VG 46
- Mazanie iných strojových prvkov, ako sú valivé a trecie ložiská v potravinárskej technológii
Výhody a prínosy
- Registrovaný ako NSF H1
- Dlhé prevádzkové časy vďaka vynikajúcej oxidačnej stabilite
- Dobré správanie pri nízkych teplotách
- Široký rozsah prevádzkových teplôt
- Odolnosť voči studenej a horúcej vode, vodnej pare, dezinfekčným a čistiacim prostriedkom
- Znižuje trenie a opotrebovanie
- Dobrá ochrana proti korózii
- Neobsahuje minerálny olej
- Spĺňa požiadavky VDL
Technické špecifikácie
- nižšia prevádzková teplota: -40 °C
- horná prevádzková teplota: 135 °C
- hustota (pri 20 °C): 0.83 g/cm³
- viskozita pri (40 °C): 46 mm²/s
Dotaz na produkt