Katalóg

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Späť na zoznam

Systémy izolovaných vodičov (U10 und FABA 100) od Paul Vahle GmbH & Co. KG

Dotaz na produkt  

Skutočná klasika od spoločnosti VAHLE: U10 bola vyvinutá už v polovici 80. rokov minulého storočia ako súčasť vývoja elektrifikovaného jednokoľajového systému.

Odvtedy sme izolovanú vodivú koľajnicu neustále zdokonaľovali a rozšírili ju na inteligentný celkový systém tým, že sme ju spojili s našimi systémami na prenos údajov, polohovanie a riadenie. Odolná a na údržbu nenáročná koľajnica U10 sa používa predovšetkým vo výrobných a produkčných linkách v automobilovom priemysle, ale je aj obľúbeným a osvedčeným prostriedkom na prenos energie a dát v oblasti intralogistiky.

Vďaka malému inštalačnému priestoru a individuálne vyrábaným vstrekovaným dielom na uloženie jednotlivých prvkov koľajnice možno koľajnicu U10 flexibilne prispôsobiť takmer akémukoľvek usporiadaniu koľají.

Pre bezpečné používanie je koľajnica U10 chránená proti dotyku. Jej individuálna izolácia umožňuje ľubovoľný počet pólov, pričom špeciálne tvarovaný ochranný vodič zabraňuje neúmyselnému prepólovaniu, a tým aj elektrifikácii vozidla.
Vďaka vysokej kompatibilite s ostatnými výrobkami VAHLE možno vodiacu koľajnicu U10 integrovať do vášho systému ako systémové riešenie vSystem. v takom prípade vSystem ponúka kompletný systém s U10 na prenos energie, APOS Optic na polohovanie, SMGM na prenos dát, DCS na riadenie a VAHLE Smart Collector System na diagnostiku.

Systém prípojníc FABA100 dopĺňa naše portfólio v oblasti 100 ampérových prípojníc. Systém FABA100 ponúka rovnako širokú škálu možných aplikácií, podobne ako prípojnica U10. Vďaka jednoduchej konektorovej technológii sa systém FABA100 veľmi ľahko inštaluje, najmä pokiaľ ide o rozšírenie systému a prestavby. Nie sú potrebné žiadne špeciálne nástroje. FABA100 sa používa všade tam, kde sa nevyžaduje ochrana ochranného vodiča proti prepólovaniu.

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Káblové lišty

Systémy s otvoreným vodičom

Systémy s otvoreným vodičom
Všade tam, kde pôsobia mimoriadne nepriaznivé vplyvy prostredia, ako napríklad v koksárňach a oceliarňach, ponúkame bezpečné a výkonn...

Systémy izolovaných vodičov (U15 - U35)

Mobilné aplikácie musia byť zásobované energiou vo všetkých oblastiach priemyslu. V závislosti od prostredia a rozsahu výkonu kladú žeriavové systémy a prístavná technika, dopravníky a ruské kolesá...