Katalóg

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Späť na zoznam

Systémy izolovaných vodičov (U15 - U35) od Paul Vahle GmbH & Co. KG

Dotaz na produkt  

Mobilné aplikácie musia byť zásobované energiou vo všetkých oblastiach priemyslu. V závislosti od prostredia a rozsahu výkonu kladú žeriavové systémy a prístavná technika, dopravníky a ruské kolesá, výťahy alebo rolovacie brány úplne odlišné požiadavky na systémy.

Ľahké typy U15, U25 a U35 pre vnútorné a vonkajšie aplikácie sa vďaka individuálnej inštalácii mimoriadne ľahko udržiavajú. Vďaka rôznym materiálom vodičov sú tiež mimoriadne flexibilné a možno ich inštalovať zavesene, bočne alebo vertikálne. Možno realizovať aj zakrivené vedenia.

V spojení s viacnásobným nosičom VAHLE (VMT) alebo nosným profilom VAHLE (VTP) možno rozšíriť vzdialenosti zavesenia, ako aj oblasť použitia vodičov U15 a U25. Integrovať možno aj rôzne polohovacie systémy. To znamená, že je možné splniť aj individuálne požiadavky zákazníka.
Vodiaca lišta U35 s vodičmi z hliníka/nerezovej ocele sa používa na elektrifikáciu žeriavov RTG, RMG a STS v slanom prostredí (najmä v námorných prístavoch). Táto cenovo výhodná alternatíva medených prípojníc preukázala svoju vysokú odolnosť proti opotrebovaniu a životnosť v tomto drsnom prostredí po celom svete.

VAHLE má správnu prípojnicu pre každú aplikáciu. Naše kontaktne chránené systémy, navrhnuté v súlade s normou DIN VDE 0100, možno kombinovať s ľubovoľným počtom pólov.

Izolované prípojnice možno vyhrievať, aby sa zabránilo vzniku námrazy. Zároveň však zabezpečujú spoľahlivý prenos energie aj pri extrémnych teplotách. Systémy sú totiž k dispozícii aj vo vyhotovení odolnom voči vysokým teplotám. Modely U25 a U35 sú dokonca k dispozícii vo vysokoteplotnom vyhotovení a sú vhodné na použitie v prostredí s vlhkým a slaným vzduchom.

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Káblové lišty

Systémy s otvoreným vodičom

Systémy s otvoreným vodičom
Všade tam, kde pôsobia mimoriadne nepriaznivé vplyvy prostredia, ako napríklad v koksárňach a oceliarňach, ponúkame bezpečné a výkonn...

Systémy izolovaných vodičov (U10 und FABA 100)

Skutočná klasika od spoločnosti VAHLE: U10 bola vyvinutá už v polovici 80. rokov minulého storočia ako súčasť vývoja elektrifikovaného jednokoľajového systému.

Odvtedy sme izolovanú vodi...