Katalóg

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

Späť na zoznam

Svahový výťah od GEDA GmbH

Dotaz na produkt  

Šikovný a zároveň výkonný

Rovnako ako pri mnohých iných výrobkoch GEDA si záujemcovia môžu vybrať medzi štandardnou a komfortnou verziou zdviháka GEDA Hanglift. Obe sa veľmi ľahko ovládajú a dokážu bez námahy prepraviť aj veľmi ťažký tovar smerom nahor. Pri montáži spravidla netreba brať nič do úvahy, pretože výťah sa dá použiť takmer na akomkoľvek svahu. Maximálna dĺžka koľajníc je 80 m, pričom pri montáži opäť nie je potrebné zohľadňovať žiadne ďalšie špecifikácie. Aby luxus neutrpel v dôsledku jednostrannej prevádzky, svahový výťah možno ovládať z oboch strán - zhora alebo zdola.


Jedna úloha, dva štandardy

Napriek rovnakej prepravnej dĺžke sa oba štandardy mierne líšia svojím výkonom. Napríklad model GEDA Hanglift Standard môže premiestňovať tovar do hmotnosti 200 kg a model Comfort dokonca do hmotnosti 250 kg smerom hore alebo dole, pričom rýchlosť zdvíhania je 25 m/min na jednej strane a 30 m/min na druhej strane. Ďalší mierny rozdiel je v potrebných elektrických prípojkách. Zatiaľ čo štandardný model má nasledujúce pripojenie: Keďže nie každý svah je rovnaký a nie každá hora je rovná, spoločnosť GEDA ponúka pre Hanglift aj rôzne príslušenstvo.

Vhodné príslušenstvo pre GEDA Hanglift

. Nerovnosti možno napríklad prekonať pomocou dvoch špeciálnych ohýbačiek. Príslušenstvo sa ponúka v uhle od 20° do 45° a je plynulo nastaviteľné. Okrem toho sa dá jeden model otáčať a možno ho inštalovať s krátkou aj dlhou nohou. Okrem toho spoločnosť GEDA ponúka 1 m dlhé časti rebríka s nosnosťou navijaka 150 alebo 200 kg, ako aj 200 alebo 250 kg na rozšírenie konštrukcie. Okrem toho je možné závesný vozík GEDA Hanglift doplniť jednoduchými rebríkovými dielmi rôznych dĺžok a na zabránenie ťahania lana po rebríkových dieloch sú v sortimente príslušenstva príslušné odchyľovacie valčeky lana. Na profesionálnu a bezpečnú prepravu ponúka GEDA aj univerzálnu plošinu a takzvanú Vario plošinu. Obe majú sklopnú bočnú ochranu, takže prepravovaný tovar možno v závislosti od sklonu posúvať vodorovne hore alebo dole.



Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Šikmé výťahy

Šikmé výťahy

Použitie šikmých výťahov je presvedčivé vďaka jednoduchej inštalácii, nízkym časovým nákladom a úspornému režimu prevádzky. Vďaka zosilnenému rebríkovému profilu môžu šikmé výťahy GEDA prepravovať...

Solarlift

Solárne výťahy GEDA - od štandardného až po pevný model

Jednotlivé prvky solárneho výťahu GEDA sú vyrobené z ľahkého hliníka, dajú sa rýchlo demontovať a prepravovať pomocou podvozku, čo...