Katalóg

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

Späť na zoznam

Solarlift od GEDA GmbH

Dotaz na produkt  

Solárne výťahy GEDA - od štandardného až po pevný model

Jednotlivé prvky solárneho výťahu GEDA sú vyrobené z ľahkého hliníka, dajú sa rýchlo demontovať a prepravovať pomocou podvozku, čo šetrí miesto a nevyžaduje veľa námahy. Základná jednotka solárneho výťahu GEDA sa skladá zo štandardného vozíka s ochranou proti pretrhnutiu lana, hlavovej časti s rýchloupínacou kladkou a 2 m širokej nožnej časti. S týmto zariadením sa ponúkajú tri rôzne verzie, jednostupňový GEDA Lift 200 Standard a GEDA Lift 250 Comfort, ako aj dvojstupňový Fixlift 250. Ovládacie prvky a koncové spínače elektrických navijakov sú pri modeloch GEDA Lift 250 Comfort a Fixlift 250 zásuvné a pri modeli GEDA Lift 200 Standard sú pripojené napevno. Okrem toho sa modely líšia nosnosťou, ktorá závisí od konštrukcie rebríkových sekcií, ako aj od sklonu a dĺžky koľajníc. V ponuke sú jednoduché rebríkové sekcie s nosnosťou 150/200 kg, ako aj zosilnené prvky s nosnosťou 200/250 kg. Rýchlosť zdvíhania sa tiež líši od modelu k modelu. Kým 1-stupňový štandardný model GEDA Lift 200 prepravuje materiál rýchlosťou až 25 m/min, komfortná verzia GEDA Lift 250 dosahuje rýchlosť približne 30 m/min a GEDA Fixlift je vybavený dvojstupňovým tzv. mäkkým štartom. Dokáže premiestňovať prvky rýchlosťou 19 m/min, resp. 38 m/min.
Všetky modely majú spoločné to, že dosahujú dopravnú výšku až 19 m, potrebujú málo miesta, ako aj pripojenie na elektrickú sieť.

Špeciálna koncepcia: Solárna plošina

GEDA Solarlift bol špeciálne navrhnutý na prácu s citlivým materiálom a ponúka špeciálnu solárnu plošinu na bezpečnú prepravu drahých modulov. Tá je vybavená špeciálne vyvinutou plastovou podperou a ponúka dodatočnú možnosť upevnenia, ktorú možno podľa potreby nastaviť. Druhým variantom prepravy je kolektorová plošina, ktorú možno nastaviť od 0,5 do 1,6 m v závislosti od šírky premiestňovaných kolektorov.
Okrem toho GEDA ponúka doplnkové príslušenstvo, s ktorým možno montážne práce na streche ešte viac zjednodušiť. Napríklad pomocou variabilne nastaviteľného strešného podperného kozlíka možno vykonávať práce aj pod vodiacou dráhou.

GEDA Solarlift - jedno zariadenie, veľa výhod

V súhrne ponúka GEDA Solarlift množstvo výhod: Je cenovo výhodný, priestorovo úsporný, ľahko sa skladuje, prepravuje a jednoducho sa nastavuje, preto ho možno bez problémov používať aj na ťažko prístupných miestach. Vďaka tomu je GEDA Solarlift lacným a spoľahlivým zariadením, s ktorým môžete bezpečne prepraviť citlivé fotovoltické systémy na miesto určenia.

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Šikmé výťahy

Šikmé výťahy

Použitie šikmých výťahov je presvedčivé vďaka jednoduchej inštalácii, nízkym časovým nákladom a úspornému režimu prevádzky. Vďaka zosilnenému rebríkovému profilu môžu šikmé výťahy GEDA prepravovať...

Svahový výťah

Šikovný a zároveň výkonný

Rovnako ako pri mnohých iných výrobkoch GEDA si záujemcovia môžu vybrať medzi štandardnou a komfortnou verziou zdviháka GEDA Hanglift. Obe sa veľmi ľahko ovláda...