Katalóg

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Späť na zoznam

Pripojovacie systémy pre káble 52 kV až 550 kV (CONNEX) od PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Dotaz na produkt  

CONNEX - univerzálny systém pripojenia pre káble, transformátory a GIS
Vďaka plne zapuzdrenému systému pripojenia CONNEX s pevnou izoláciou sú výkonové transformátory a GIS flexibilnejšie ako kedykoľvek predtým: z hľadiska konštrukcie, nastavenia a použitia. So systémom CONNEX sa systémy stávajú kompaktnými univerzálnymi zariadeniami, ktoré sú ideálne vybavené pre nové požiadavky v budúcnosti. Aké sú vaše výhody? Systémy zostávajú dlhodobo flexibilné a zabezpečujú vašu investíciu počas celej životnosti.

Flexibilné pre úpravy siete
Trend je jasný: rozvodne sa stávajú kompaktnejšími, zatiaľ čo sieťová infraštruktúra sa stáva dynamickejšou. Vďaka technológii CONNEX to nie je problém! Konektory sa dajú ľahko zasunúť - dokonca aj výkonové transformátory a GIS sa dajú ľahko nainštalovať alebo vymeniť. CONNEX sa vyznačuje priestorovo úsporným dizajnom na vnútorné aj vonkajšie použitie, možno ho používať aj mimo pobrežia a je pripravený riešiť nové výzvy.

Rozhranie CONNEX pre každé pripojenie.
CONNEX tvorí s transformátormi a GIS jeden celok. Zásuvka sa inštaluje ako pevný systémový komponent a slúži ako štandardizované rozhranie pre rôzne komponenty, ako sú priechodky alebo zvodiče prepätia. Tým sa výrazne znižuje vaša pracovná záťaž, pretože sa už nemusíte zaoberať citlivým vnútorným usporiadaním systému.

CONNEX je najväčší produktový rad na trhu.
So systémom CONNEX pokrýva spoločnosť PFISTERER všetky napäťové rozsahy od 6 kV do 550 kV. Systém zásuvných spojení zahŕňa široký výber káblového príslušenstva, prepäťových ochrán, priechodiek, spojok a systémov na testovanie napätia spolu s inštalačným a testovacím príslušenstvom. Vďaka tomu je to najrozsiahlejší sortiment výrobkov na trhu.

CONNEX je jediný systém certifikovaný na použitie mimo pobrežia.
CONNEX je priekopnícky zástrčkový konektor pre transformátory a GIS v aplikáciách pod holým nebom a v budovách. Okrem toho je to jediný pripojovací systém, ktorý získal certifikáciu pre off-shore aplikácie od klasifikačnej spoločnosti DNV GL, vďaka čomu je ideálne vhodný na použitie na plošinách na otvorenom mori a veterných farmách.

Výhody:

  • o 75 % kratší čas potrebný na počiatočnú inštaláciu
  • Nízke priestorové nároky
  • Vhodný na vonkajšie aj vnútorné použitie
  • Rýchla zmena miesta ako náhradný transformátor
  • Možnosť flexibilnej prestavby transformátora
  • Údržba odolná voči dotyku
  • Dobrá ochrana proti elektromagnetickým poliam
  • Certifikovaný pre off-shore aplikácie
  • Testovaná bezpečnosť podľa noriem IEC

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Súpravy káblov

Pripojovacie systémy pre káble 52 kV až 550 kV (FrontCon)

FrontCon - Rýchlejšie a kvalitnejšie pripojenia pre káble s jednožilovou izoláciou.

Vysokonapäťové silové káble čoraz častejšie využívajú konštrukcie vodičov, ktoré výrazne...

Odkazový rámček

Spojovací box LB.W.X.8.1.S3.E1.000

Uzemňovacie boxy od spoločnosti PFISTERER sú dokonalým riešením pre všetky koncepcie krížového prepojenia a uzemnenia vysokonapäťových káblových systémov....