Katalóg

ITT Enidine GmbH

Späť na zoznam

Viskózny regulátor rýchlosti od ITT Enidine GmbH

Dotaz na produkt  

Jednoduchá, ľahká a zároveň robustná konštrukcia viskózneho regulátora otáčok (VSG) poskytuje spoľahlivý výkon v širokom spektre priemyselných aplikácií. VSG využíva technológiu viskózneho strihu na báze silikónu na riadenie rotácie hriadeľov a zaťaženia závesov. Rotor v pevnom puzdre je obklopený silikónovým olejom. Pri otáčaní hriadeľa vnútorný rotor strihá silikónový olej, čím vytvára odpor a plynulý pohyb. Viskozita média každého VSG sa vyberá s ohľadom na rôzne premenné, ako je veľkosť komponentu, hmotnosť, podpora pružiny a požadovaný čas cyklu.
Vynikajúci na ovládanie rolovacích a protipožiarnych dverí

Pri nových inštaláciách a modernizáciách možno jednoducho nainštalovať jedno VSG do šachty rolovacích dverí s drážkou. V tomto prípade je potrebné dodržiavať pokyny výrobcu dverí. Na rozdiel od zariadení so západkovými mechanizmami si VSG nevyžadujú žiadne nastavenia počas inštalácie alebo prevádzky a môžu ovládať rýchlosť otvárania a zatvárania väčšiny veľkých dverí. V prípade nadrozmerných dverí alebo brán je možné použiť viacero obmedzovačov.

Patentované VSG používané väčšinou hlavných výrobcov dverí spĺňajú priemyselné normy stanovené Underwriters Laboratories, Warnock Hersey a Factory Mutual. Okrem splnenia mnohých priemyselných noriem bolo úspešne ukončené aj 3-hodinové testovanie protipožiarnej ochrany dverí.

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Olejové brzdy

Hydraulické odťahové tyče

Hydraulické nájazdové brzdy ITT Enidine Inc. poskytujú vlastnosti, funkcie a výhody na predĺženie životnosti závesných a podlahových dopravníkových systémov znížením podpornej sily prenášanej na vý...

Olejové brzdy (DA)


olejové brzdy pre rôzne podmienky

Olejové brzdy Enidine série DA sú ideálne pre vysokoenergetické, vysoko zaťažené aplikácie, ktoré vyžadujú riadenie pohybu pre ťah,...