Katalóg

Systea GmbH

Späť na zoznam

Fasádne nosné konštrukcie (ALHO) od Systea GmbH

Dotaz na produkt  

Profilový systém na viditeľné upevnenie maloformátových a veľkoformátových obkladových materiálov z dreva, ako aj fasádnych obkladových dosiek, napr. z vláknocementu, hliníkových kompozitných dosiek alebo HPL, na zvislé drevené podpery.

Podkonštrukčný systém na báze ALHO pozostáva z adaptérov na prevzatie drevených dĺžok, nástenných konzol a voliteľného príslušenstva. Stenové konzoly sú podľa tepelného zaťaženia a požiadaviek vyrobené z hliníka, nehrdzavejúcej ocele alebo polyamidu vystuženého sklenými vláknami.

Drevené adaptéry s konštrukčnou šírkou 50, 60 a 100 mm preberajú zvislé drevené prvky, na ktoré sa upevňujú obkladové alebo kontralaty (sekundárna konštrukcia).

Drevené adaptéry sa spájajú so stenovými konzolami pomocou nitov, skrutiek alebo skrutiek. Pritom posuvné body preberajú vodorovné zaťaženie (vietor) a pevné body preberajú vodorovné a zvislé zaťaženie (mŕtve zaťaženie). Montáž bez obmedzenia sa uskutočňuje v posuvných bodoch vo vertikálnych pozdĺžnych otvoroch. Pre každú zvislú dĺžku dreva je usporiadaný jeden pevný bod.

Stenové konzoly môžu byť voliteľne vybavené montážnym pomocníkom, ktorý umožňuje upevnenie a držanie dreveného adaptéra a zjednodušuje prácu.

Prvky Thermostop sú k dispozícii ako tepelné deliace prvky na minimalizáciu účinkov tepelných mostov.

Výstupky do 480 mm.
Materiál EN AW-6063 T 66

Hliníkové adaptéry na drevo v tvare písmena U
Na prijatie dreva s hrúbkou 50, 60 alebo 100 mm
UH ALHO 50, L = 85 mm
UH ALHO 50, L = 160 mm
UH ALHO 50, L = 250 mm
UH ALHO 60, L = 85 mm
UH ALHO 60, L = 160 mm
UH ALHO 60, L = 250 mm
UH ALHO 100, L = 85 mm
UH ALHO 100, L = 160 mm
UH ALHO 100, L = 250 mm

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Fasádne nosné konštrukcie

Profilový systém na viditeľné upevnenie (ALWI-S)

Profilový systém na viditeľné upevnenie veľkoformátových obkladových dosiek, napr. z vláknocementu, hliníkových kompozitných dosiek alebo HPL.

Podkladový systém na báze ALW...

Profilový systém na viditeľné upevnenie (ALKAPO)

Profilový systém s uzavretým presahom na viditeľné upevnenie veľkoformátových fasádnych dosiek, napr. z vláknocementu, hliníkových kompozitných dosiek alebo HPL.

Vďaka použitiu no...

Fasádne nosné konštrukcie (UKLA)

Profilový systém na viditeľné upevnenie veľkoformátových a maloformátových keramických fasádnych dosiek, napr. s rozmermi 40 x 40 cm alebo 60 x 60 cm, s konzolami.

Podkonšt...

Fasádne nosné konštrukcie (Beta Universal II (visible fixing))

Podkonštrukčný systém bez tepelných mostov na viditeľné a skryté upevnenie veľkoformátových fasádnych dosiek.

Podkonštrukčný systém BETA Universal II bez tepelných mostov s...

Profilový systém na skryté upevnenie (ALWI-V)

Profilový systém na skryté upevnenie obkladov alebo veľkoformátových fasádnych dosiek, napr. z vláknocementu, hliníkových kompozitných dosiek, keramiky alebo HPL.

Podkonštr...