Katalóg

Systea GmbH

Späť na zoznam

Fasádne nosné konštrukcie (UKLA) od Systea GmbH

Dotaz na produkt  

Profilový systém na viditeľné upevnenie veľkoformátových a maloformátových keramických fasádnych dosiek, napr. s rozmermi 40 x 40 cm alebo 60 x 60 cm, s konzolami.

Podkonštrukčný systém na báze UKLA pozostáva zo zvislých hliníkových nosných profilov v tvare L, nástenných konzol a voliteľného príslušenstva. Podľa ich tepelného zaťaženia a požiadaviek - stenové konzoly sú vyrobené z hliníka, nehrdzavejúcej ocele alebo polyamidu vystuženého sklenými vláknami.

Obkladové prvky sa upevňujú na nosné profily pomocou svoriek a konzol. Sú usporiadané tak, aby sa nachádzali za každou zvislou škárou v paneloch.

Nosné profily sa spájajú so stenovými konzolami pomocou skrutiek, skrutiek alebo nitov. Pritom vodorovné posuvné body preberajú vodorovné zaťaženie (vietor) a pevné body preberajú vodorovné a zvislé zaťaženie (mŕtve zaťaženie). Montáž bez obmedzenia sa dosahuje v posuvných bodoch vo vertikálnych pozdĺžnych otvoroch. Pre každý nosný profil je vyčlenený jeden pevný bod.

Stenové konzoly možno na zjednodušenie práce s nimi vybaviť voliteľným montážnym pomocníkom, ktorý umožňuje upevnenie a držanie nosného profilu.

Prvky Thermostop sú k dispozícii ako tepelné deliace prvky na minimalizáciu účinkov tepelných mostov.

Výstupky do 480 mm.
Materiál EN AW-6063 T 66

Hliníkové profily v tvare T
T 65 / 50
T 80 / 50

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Fasádne nosné konštrukcie

Profilový systém na viditeľné upevnenie (ALWI-S)

Profilový systém na viditeľné upevnenie veľkoformátových obkladových dosiek, napr. z vláknocementu, hliníkových kompozitných dosiek alebo HPL.

Podkladový systém na báze ALW...

Profilový systém na viditeľné upevnenie (ALKAPO)

Profilový systém s uzavretým presahom na viditeľné upevnenie veľkoformátových fasádnych dosiek, napr. z vláknocementu, hliníkových kompozitných dosiek alebo HPL.

Vďaka použitiu no...

Fasádne nosné konštrukcie (ALHO)

Profilový systém na viditeľné upevnenie maloformátových a veľkoformátových obkladových materiálov z dreva, ako aj fasádnych obkladových dosiek, napr. z vláknocementu, hliníkových kompozitný...

Fasádne nosné konštrukcie (Beta Universal II (visible fixing))

Podkonštrukčný systém bez tepelných mostov na viditeľné a skryté upevnenie veľkoformátových fasádnych dosiek.

Podkonštrukčný systém BETA Universal II bez tepelných mostov s...

Profilový systém na skryté upevnenie (ALWI-V)

Profilový systém na skryté upevnenie obkladov alebo veľkoformátových fasádnych dosiek, napr. z vláknocementu, hliníkových kompozitných dosiek, keramiky alebo HPL.

Podkonštr...