Katalóg

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Späť na zoznam

Prístroj na meranie napätia (KP-Test 5) od PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Dotaz na produkt  

Pri práci na elektrických systémoch je zaistenie bezpečnosti osôb a zabránenie škodám na majetku najvyššou prioritou. Je nevyhnutné sa absolútne uistiť, že sa na zariadení nenachádza žiadne napätie. Detektory napätia PFISTERER spájajú maximálnu spoľahlivosť a jednoduché používanie v jednom zariadení. Rodina KP-Test 5 je výsledkom našich desaťročných skúseností s vývojom bezpečnostných zariadení s praktickým zameraním.

Spoľahlivý autotest
Detektory napätia radu KP-Test 5 vykonávajú po zapnutí automatický autotest. Detektor napätia vydá signál pripravenosti len vtedy, ak je tento test úspešný a zariadenie pracuje správne. Používateľ si tak môže byť úplne istý, že detektor napätia funguje tak, ako má. Referenčné meranie sa nevyžaduje.

Dvojitá istota
Jasná indikácia výsledku testu je nevyhnutná na predchádzanie nehodám. Preto spoločnosť PFISTERER používa osvedčený systém dvojitej vizuálnej a akustickej signalizácie v teste KP-Test 5. Ak nie je prítomné žiadne prevádzkové napätie, detektor zobrazí zelené neprerušované svetlo bez signalizačného tónu. Ak je však "prítomné prevádzkové napätie", bliká šesť červených LED diód a zaznieva signálny tón.

Vybavený pre každú úlohu
Či už v uzavretých priestoroch alebo vonku, na slnku alebo v daždi, snehu alebo mraze - KP-Test 5 poskytuje spoľahlivé výsledky vo všetkých podmienkach prostredia. Mimoriadne výkonné LED diódy zabezpečujú jasne viditeľný signál - aj proti jasnému svetlu alebo pri silnom slnečnom svetle. Akustický signál je vďaka svojej hlasitosti a frekvenčnému rozsahu zreteľne počuteľný aj v hlučnom alebo veternom prostredí.

Správny prístroj pre každú aplikáciu
Rodina KP-Test 5 ponúka správny detektor napätia pre každú aplikáciu. Stredné alebo vysoké napätie, striedavý alebo jednosmerný prúd na použitie na nadzemných elektrických vedeniach, rozvádzačoch, v rozvodniach alebo v železničných systémoch. Všetky zariadenia sú individuálne prispôsobené požiadavkám našich zákazníkov. Spoločnosť PFISTERER ponúka riešenia pre všetky úrovne napätia od 1 do 420 kV AC.

Výhody
  • Spoľahlivý autotest
  • Nie je potrebné referenčné meranie
  • Jasná signalizácia
  • Vizuálny a akustický signál
  • Použitie za každého počasia
  • Testované podľa normy EN 61243-1
  • Viacjazyčné označenie zariadenia

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Prístroj na meranie napätia

Skúšačka napätia na diaľku pre železničné aplikácie a aplikácie EVU (KP-Test 5D dual )

Pred vykonávaním opráv a údržby je potrebné dodržiavať päť bezpečnostných pravidiel. Jedným z nich je "skontrolovať, či nie je prítomné napätie". To si vyžaduje zariadenie, ktoré jasne a spoľahlivo in...