Katalóg

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001

O ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

Tradície. Partnerstvá. Inovácie.

Spoločnosť Arno (UK) Limited bola založená v apríli 2004 ako prvá zahraničná sesterská spoločnosť spoločnosti ARNO-Werkzeuge. Dodávame a podporujeme veľkobritský strojársky priemysel špičkovými konkurencieschopnými výrobkami, ktoré sú navrhnuté a vyrábané v Nemecku.

Máme vášeň pre presnosť.

Spoločnosť ARNO-Werkzeuge spája nemecké tradície s najmodernejšími reznými technológiami na celom svete. Neustálym výskumom, vývojom a inováciami nástrojov ARNO dosahujeme vynikajúce výsledky. Testovanie a skúmanie nových materiálov nám umožňuje rok čo rok uvádzať na trh nové vysoko výkonné výrobky, ktoré odolávajú opotrebovaniu pri vysokorýchlostnom a vysoko posuvnom obrábaní. Naše modulárne systémy zabezpečujú zvýšenú flexibilitu vašich projektov.

Spätná väzba od zákazníkov a tímová práca vo všetkých oddeleniach je kľúčom k využitiu nášho know-how a k plneniu špeciálnych riešení s možnosťou ich neskoršieho zaradenia do nášho štandardného programu.

Naše obľúbené a úsporné vŕtacie systémy SHARK-Drill, SHARK-Drill² a SHARK-Cut, ako aj vŕtačka s krátkymi otvormi AKB a široká ponuka vymeniteľných doštičiek predstavujú naše skúsenosti a kompetencie v oblasti presných nástrojov. Ďalšími výrobkami na frézovanie alebo delenie a drážkovanie je náš sortiment kompletný.

ARNO-Werkzeuge je celosvetovo známa svojou spoľahlivosťou a vysokou výkonnosťou.

Mimoriadne silný, stabilný a presný: Ak hľadáte alternatívu k...

Výsledkom je dlhá životnosť nástroja a vysoké otáčky, ako aj bezpečné procesy. Stručne povedané, pat...