Katalóg

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Späť na zoznam

3D meracie systémy (ACCURA) od Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Dotaz na produkt  

Riešenie, ktoré rastie spolu s vami

Sú výkon a presnosť vašimi hlavnými prioritami? Vďaka širokej škále konfigurácií sa ZEISS ACCURA môže prispôsobiť vašim potrebám - a rozpočtu. Okrem toho je systém vďaka modulárnej konštrukcii odolný voči budúcnosti: ACCURA sa dá upraviť tak, aby spĺňala meniace sa požiadavky na konfiguráciu, senzory a softvér.

Odolnosť voči budúcnosti

Vďaka svojej modulárnej konštrukcii je systém ZEISS ACCURA pripravený splniť požiadavky budúcnosti. Rastie spolu s vašimi požiadavkami na vybavenie, snímače a softvér. Vďaka predpripravenému zapojeniu pre kontaktné a optické snímače, ako aj pre skenovanie je zariadenie ZEISS ACCURA okamžite schopné pracovať s viacerými snímačmi.

Nízka hmotnosť, vysoká dynamika

Most ZEISS ACCURA je vyrobený z ocele a hliníka, je mimoriadne tuhý, a pritom štíhly. Hliníkové prvky sú potiahnuté technológiou CARAT od spoločnosti ZEISS, ktorá zvyšuje teplotnú stabilitu a životnosť. Znížená hmotnosť pohyblivých častí zlepšuje dynamickú tuhosť stroja.

Teplotný rozsah 20 °C až 26 °C

Mostík ZEISS ACCURA je pokrytý technológiou penovej izolácie, novým typom vysokoúčinnej izolácie. Kryty puzdra zabezpečujú maximálnu izoláciu a minimálnu hrúbku. To umožňuje obsluhe zvoliť teplotu meracieho laboratória v rozmedzí od 20 ºC do 26 ºC.

Konštrukcia šetrná k údržbe

Všetky panely krytu mostíka sa dajú odstrániť a znovu namontovať len v niekoľkých krokoch. Tým sa skracuje čas potrebný na údržbu a zvyšuje sa dostupnosť stroja.

Presnosť do rohov

Každá veľkosť prístroja ZEISS ACCURA sa dodáva s maximalizovaným meracím rozsahom. To zaručuje presnosť merania až do rohov.

Navigátor VAST

ZEISS ACCURA sa štandardne dodáva s technológiou VAST navigator, ktorá umožňuje ešte rýchlejšiu kalibráciu, približovanie a skenovanie, ako aj vyššiu presnosť.

Voliteľný vysokodynamický balík

Balík High-dynamic Package premení ZEISS ACCURA na vysokorýchlostný merací stroj. Umožňuje rýchlosť pohybu až do 800 mm/s. Vzhľadom na vysokú rýchlosť si meracia oblasť stroja vyžaduje dodatočnú ochranu. Laserové skenery monitorujú ochrannú zónu okolo stroja. Ak niekto vstúpi do ochrannej zóny, ZEISS ACCURA okamžite spomalí. Vysokorýchlostné meracie operácie sa automaticky obnovia, keď sa zóna vyčistí. Táto bezpečnostná technológia je súčasťou balíka High-dynamic Package.

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii 3D meracie systémy

3D meracie systémy (CONTURA)

Referenčný stroj v kompaktnej triede

CONTURA - široká platforma od spoločnosti ZEISS pre flexibilné, spoľahlivé a nekompromisné zabezpečenie kvality. Najnovšia generácia je...

3D meracie systémy (XENOS)

Referencia

ZEISS XENOS je doma všade tam, kde sa vyžaduje maximálna presnosť - v meracích laboratóriách výskumných ústavov, v leteckom priemysle a v optickom priemysle. Ten...

3D meracie systémy (MMZ T)

Fascinujúca kombinácia meracieho rozsahu a presnosti.Ideálne pre veľké prevody.

S meracím rozsahom až 14,8 m³ je rad MMZ T najväčším zo stolových mostíkových meracích...

3D meracie systémy (MMZ E)

Ideálny na nakladanie veľkých dielov pod rovnú podlahu.

Portálové meracie stroje MMZ E sú ideálne na kontrolu obrobkov, ktoré sa prepravujú pomocou podlahových dopravníkov,...

3D meracie systémy (MMZ G)

Bezkonkurenčná veľkosť

Veľké mostíkové stroje radu MMZ G spĺňajú najvyššie nároky: majú najväčší merací rozsah zo všetkých meracích strojov ponúkaných spoločnosťou Carl Zei...