Katalóg

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

O RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

Viac ako 40 rokov "Kompetencie v presnosti a kvalite" urobilo zo spoločnosti RUKO jedného z popredných svetových výrobcov vŕtacích a zahlbovacích nástrojov. S podielom exportu 70 % sa považujeme za európsku spoločnosť s medzinárodnou orientáciou.

Vŕtacie nástroje RUKO sa predávajú vo viac ako 70 krajinách prostredníctvom 2 300 kvalifikovaných špecializovaných predajcov nástrojov.

Spoločnosť RUKO GmbH v Holzgerlingene má vlastné pobočky v USA, Francúzsku, Anglicku, Turecku, Českej republike, Škandinávii a Rakúsku.

Považujeme sa za špecialistu na nástroje na vŕtanie kovov. Spoločnosť RUKO sa orientuje na požiadavky profesionálnych používateľov a ponúka rozsiahly a kompetentný sortiment výrobkov.

Flexibilná organizačná štruktúra a výrobný proces umožňujú hospodárnu výrobu priemyselných sérií, ako aj špeciálnych nástrojov a výrobkov na mieru.

Vrtáky s vodiacou skrutkou

Aplikácie:
na vŕtanie do mäkkého a tvrdého dreva, trieskových dosiek a trámov.

Vŕtacie nástroje

Spracovanie kovov môže byť zábava: s vysokokvalitnými nástrojmi, ktoré na našich zákazníkov zapôsobia svojou kvalitou.

Na to, aby sa z obyčajného materiálu, akým je oceľ, stal presný nástro...

Hrebeňové závitové nože

Vlákno prenasledovateľ
Používaním naháňačov vonkajších a vnútorných závitov RUKO ušetríte peniaze pri údržbe a montážnych prácach na stavbách a v poľnohospodárskom priemysle, pri opravách...

Nástroje na rezanie závitov

Ručný kohútik sa skladá z vysokopevnostnej rýchloreznej ocele. Na priechodné a spodné závity v nelegovaných a nízkolegovaných oceliach s pevnosťou do 800 N/mm², kujnej liatine a neželezných kovoch.

Presné náradie

Ako výrobca presných nástrojov na rezanie kovov neustále hľadáme nápady na vývoj nových produktov. Neustále zlepšujeme naše existujúce výrobky a zvyšujeme produktivitu.

Počas procesu vý...

Pneumatické brúsky

Pneumatická brúska RUKO v krátkom prevedení -
Kompaktný a rýchly nástroj na odstraňovanie otrepov, leštenie a opracovanie zváracích švov!

Pneumatická brúska RUKO m...

Môžete hovoriť o skutočnej inovácii v oblasti zápustiek? Dokážete skutočne urobiť profesionálny záhlbník viditeľne - a čo je dôležitejšie - výrazne lepší? Stručne povedané, dá. Nový zverák RUKO ULTIMATECUT 4S je toho dôkazom a úplne mení interpretáciu zveráka. Pracuje rýchlejšie, efektívnejšie, šetrí energiu a je tiež mnohonásobne odolnejšie ako bežné záhlbníky

21.02.2023 10:00

Je čas na prehodnotenie.
Znečistenie našej planéty plastmi