Katalóg

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

O Arno Arnold GmbH

História spoločnosti ARNOLD sa začala písať v roku 1864 ako výrobca bandonionov, klasických nástrojov na tango. Od svojho znovuzaloženia v roku 1949 sa spoločnosť Arno Arnold vypracovala na jedného z popredných výrobcov flexibilných ochranných zariadení pre priemyselné podniky.

Spoločnosť vyvíja, navrhuje a vyrába systémy ochranných krytov s veľkou starostlivosťou a zodpovednosťou za kvalitu "Made in Germany".

Pre tím spoločnosti ARNOLD je výroba vysokokvalitných technických výrobkov a udržiavanie kroku so zmenami v priemysle a očakávaniami medzinárodných zákazníkov výzvou a zároveň povinnosťou. Dôkazom inovačnej sily spoločnosti sú mnohé patentové prihlášky, úžitkové vzory a práva priemyselného vlastníctva, ako napríklad Strapano, Fix&Finish, Catena, Curvelet, Wings, Winglet a najnovšie Elegano, všetky kryty strojov, ktoré sú vysoko flexibilné a bezpečné pre širokú škálu aplikácií v strojoch a obrábacích centrách, ako aj v automobilovom priemysle a zdravotníckej technike.

Inovatívne ochranné kryty v sebe spájajú flexibilitu, funkčnosť a robustnosť v rovnakej miere. Stroje a systémy s "Arnold inside" môžu pracovať s trvalou presnosťou, pretože sa predchádza dlhým prestojom alebo vysokým nákladom na náhradné diely.

Zámok predĺženia (QuickStep)

QuickStep obsahuje funkciu výsuvného dorazu a je pripojený k rôznym segmentom ochranného krytu. QuickStep možno použiť aj na upevnenie ďalších možností, napríklad našich patentovaných zadných teles...

Káblové reťaze (Catena)

Catena je samonosný, flexibilný vodiaci systém, ktorý možno inštalovať do pohyblivých ochranných krytov pre vertikálne aplikácie alebo do strešných krytov.

Vyvinula ho spoločnosť ARNO AR...

Vodiace systémy a možnosti

Vodiace systémy sú navrhnuté podľa špecifikácií zákazníka. Radi vám pomôžeme pri návrhu optimálnej zhody/konfigurácie geometrie vedenia.

Senzory

Možné snímače pre Connected Cover

  • Snímač zrýchlenia: napr. na klasifikáciu a kvantifikáciu vykonaných úderov a tým určenie stupňa opotrebenia...

Ak sa v automatizácii vyžaduje bezpečnosť, často sa používajú kryty strojov, t. j. dodatočné ochr...

ArnoPure ponúka rovnováhu medzi ochrannou funkciou, vysokou plynulosťou chodu a dlhou životnosťou...