Katalóg

Hans Körber GmbH

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU
  • DNV GL

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU

O Hans Körber GmbH

Spoločnosť KÖRBER predstavuje odborné schopnosti, kvalitu, blízkosť k zákazníkovi a spoľahlivosť - na pevných základoch rodinného podniku, ktorý patrí k nemeckému "mittelstand". Týmito hodnotami sa riadi naša každodenná činnosť.

Dlhoročné pôsobenie na trhu nám dalo do vienka odborné schopnosti, ktoré sa odrážajú nielen v bezkonkurenčnom know-how našich výrobkov, ale aj v znalosti ich použitia u zákazníkov a trhu vo všeobecnosti.

Kvalita našich výrobkov nie je náhoda, ale skôr výsledok spojenia nášho know-how výrobkov s vysokou úrovňou kvalifikácie našich zamestnancov a vysokými technickými štandardmi našich procesov.

Sústreďujeme sa na potreby našich zákazníkov. Blízkosť a neustály dialóg nám umožňujú pochopiť ich aplikácie a výzvy - a sme vždy k dispozícii ako riešitelia problémov.

Spoľahlivosť pre nás znamená spoluprácu s partnermi, ktorí sú dôveryhodní a féroví vo svojich obchodných aktivitách. Spoločnosť KÖRBER podporuje tento druh spolupráce už viac ako 100 rokov - so zákazníkmi, dodávateľmi a zamestnancami.

Úspech značky KÖRBER vychádza z podnikateľskej tradície nezávislej rodinnej firmy, pre ktorú sú dôslednosť a zodpovednosť ústrednými bodmi firemnej kultúry. To garantujeme svojím menom - dnes aj v budúcnosti.

Špeciálne riešenia

Špecifické požiadavky projektu môžu mať mnoho podôb. Znalosť trhu spolu s našimi schopnosťami a skúsenosťami z nás robí ideálneho partnera pre komplexné riešenia vašich projektov: Dodávka z jedného...

Reverzný uzáver

Dokážeme vyrobiť všetko, čo vám pomôže vyriešiť váš problém - od odbočiek kolena vyrobených podľa pracovných noriem, cez sedlá odbočiek, prírubové hrany, kolenové tŕniky a spätné uzávery až po zlož...

Práce na ohýbanie rúr

Spájame výhody manufaktúry s našou priemyselnou výrobou. Naši zákazníci dostávajú výrobky na mieru v rovnakej vysokej kvalite ako veľké série.

Povrch a tepelné spracovanie

Ďalšie tepelné úpravy (ako je normalizácia alebo popúšťanie) sa vykonávajú v našej modernej žíhacej peci s monitorovaním MPA

Tepelná úprava (ošetrenie)

Špeciálne techniky, ako napríklad povrchová a tepelná úprava, môžu byť aplikované podľa vašich špecifických požiadaviek.

Dodatočné tepelné spracovanie (normalizácia, popúšťanie) sa vykon...

V čoraz zložitejšom svete sú potrebné neustále zmeny, aby sme nestratili kontakt.

Túto...