Katalóg

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

O HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA - váš partner pre výrobné stroje
V roku 1977 začala HEMA ako malá spoločnosť s niekoľkými zamestnancami v Seligenstadte. Dnes pracuje viac ako 600 zamestnancov po celom svete na pobočkách v Nemecku, Taliansku, Rumunsku, Číne a USA. Medzinárodná sieť skúsených obchodných partnerov zabezpečuje úzky kontakt s našimi zákazníkmi - po celom svete.

S naším širokým sortimentom výrobkov vám ponúkame komplexné portfólio výrobkov okolo výrobných strojov. Naše portfólio zahŕňa ochranné systémy, upínacie a brzdové systémy, ako aj systémy videnia.

Ochranné systémy
Už viac ako 40 rokov vyrábame ochranné systémy pre stroje všetkých druhov. Ponúkame vám široký sortiment produktov vlnovcov vyrábaných individuálne podľa vašich požiadaviek, kompletné systémy zadných stien, systémy valčekových krytov a záster, špirálové pružiny a teleskopické oceľové kryty

Upínacie a brzdové systémy
Naše pneumatické upínacie a brzdové systémy zahŕňajú produkty na upínanie rotačných polôh v rôznych smeroch pôsobenia, na rýchle a bezpečné upínanie a brzdenie tyčových bremien alebo na translačné aplikácie pre takmer každý lineárny vodiaci systém.

Prehliadacie systémy
V rámci tretieho produktového radu, prehliadacích systémov, ponúkame bezpečnostné okná strojov, otočné okná a systémy LED osvetlenia.

Dezinfekcné zariadenie

Vyvinuli sme našu bránu HEVI GATE na rýchlu a jednoduchú dezinfekciu rukoväte nákupného vozíka. Vďaka jednoduchému ovládaniu zariadenia môže každý ľahko, pohodlne a bez väčšej námahy dezinfikovať n...

Dezinfekcné zariadenie (Clean-Ice)

Jednou z najväčších výziev v potravinárskom priemysle, v obchode a predaji je dodržiavanie príslušných hygienických predpisov, najmä znižovanie množstva škodlivých zárodkov pri výrobe ľadu.

Zariadenia na čistenie vzduchu (Clean Air)

Väčšinu života trávime v interiéri, kde dýchame najviac vzduchu. Avšak vzduch v interiéri môže byť až stokrát viac znečistený ako vonkajší vzduch.

Napríklad dospelý človek denne vdýchne...

Stierače vodiacich pásov

Vodiace dráhy obrábacích strojov sa musia udržiavať bez triesok a nečistôt. Preto sú stierače dôležité. Stierače pre vodiace dráhy sú špeciálne navrhnuté tak, aby zaberali čo najmenej miesta.
<...

Naše otočné okná otvárajú výhľad
Výkonné upínacie systémy RotoClamp od spoločnosti HEMA sú ideálne na upínanie rotačných polôh v osiach, stoloch a otočných hlavách strojov. Keďže upínací systém pracuje na princípe fail-safe, upína osi rýchlo a veľkou silou aj v prípade výpadku elektrického prúdu.