Katalóg

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

O Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

Všade tam, kde je potrebné merať polohy a uhly s maximálnou presnosťou, sú snímače od spoločnosti Novotechnik prvotriednym riešením. Odborné znalosti v oblasti meracej techniky, ktoré sme nazbierali v priebehu rokov, sú len jedným z tajomstiev našej úspešnej histórie, ktorá siaha až do roku 1947.

Základ nášho úspechu je postavený na vášni pre technológiu a posadnutosti presnosťou a spoľahlivosťou. Je to aj naša radosť z vymýšľania inteligentných riešení spojená s fascináciou novými materiálmi a výrobnými metódami. Samozrejme, je tu aj naše neustále uvedomovanie si dôležitosti poskytovania kvalitného poradenstva a prvotriednych služieb, keďže sa každým dňom snažíme optimalizovať naše meracie systémy.

Skutočným tajomstvom nášho úspechu však vždy bola a je naša vášnivá snaha nájsť najlepšie možné riešenie pre každú individuálnu aplikáciu zákazníka. A aby sme zabezpečili, že pre našich zákazníkov zostaneme partnerom prvej voľby, budeme sa aj v budúcnosti sústrediť na silné stránky, ktoré z nás urobili úspešnú spoločnosť, akou sme dnes.

Rezistory (PTN)

Absolútne, potenciometrické odporové prvky a stierač; na montáž do uzavretých zariadení; technicky realizovateľné riešenia na mieru s laserovou linearizáciou, funkciou spínača a redundanciou

Rezistory (PTX)

Potenciometrické odporové prvky a stierač; na montáž do uzavretých zariadení; technicky realizovateľné riešenia na mieru s laserovou linearizáciou, funkciou spínača a redundanciou.

Snímace dráhy (LFP)

Výrobok sa prestáva vyrábať - požiadavka na náhradu na vyžiadanie! Potenciometrické odporové prvky s fóliovým kolektorom a mechanickým prítlačným kolíkom. Hermeticky lepená konštrukcia. Manipulácia je...

Jednootáčkový rotačný snímač (RSB-3600)

Absolútny bezkontaktný rotačný snímač NOVOHALL Singleturn v 36,5 mm celokovovom puzdre. Analógové a digitálne rozhrania. Rôzne verzie s plným alebo dutým hriadeľom a s veľkým zaťažením.

&gt...

Rotačné senzory (RSC2800)

Absolútny bezkontaktný rotačný snímač NOVOHALL na použitie v náročných podmienkach. Veľký výber analógových a digitálnych rozhraní. Vysoko presný a za veľmi atraktívnu cenu.

> Maximál...

Senzory uhla (RSA-3200)

Absolútny, bezkontaktný, redundantný rotačný senzor NOVOHALL. Na použitie v mobilných a bezpečnostných aplikáciách, odolný v náročných podmienkach.

> Maximálny rozsah : 360°
...

Potenciometrický rotačný senzor (SP2500)

Neodporúča sa pre nové návrhy! Kompaktný, bezkontaktný rotačný snímač NOVOHALL v redundantnom vyhotovení pre automobilové aplikácie.

> Maximálny rozsah : 360°

> Rozh...

Bezkontaktný, redundantný rotačný snímač pre veľké zaťaženie (RSM2800)

Absolútny, bezkontaktný, redundantný rotačný senzor NOVOHALL Heavy Duty. Určený na použitie v mobilných a bezpečnostných aplikáciách v extrémnych podmienkach prostredia.

> Maximálny r...

Rotačné senzory (RFD-4000)

Bezdotykový, kompaktný a cenovo výhodný otočný snímač NOVOHALL pre malé inštalačné priestory.

> Maximálny rozsah : 360°

> Rozhranie : Ratiometrické

> Kryt...

Rotačné senzory (RFC4800)

Robustný bezdotykový absolútny rotačný snímač NOVOHALL. Veľký výber analógových , digitálnych a zbernicových rozhraní. Vysoko presný a za veľmi atraktívnu cenu.

> Maximálny rozsah : 3...

Bezdotykové uhlové snímače (RFE-3200)

Absolútny bezdotykový rotačný snímač NOVOHALL. Vhodný pre aplikácie s vysokou teplotou. Veľký výber analógových a zbernicových rozhraní.

> Maximálny rozsah : 360°

>...

Bezkontaktný, redundantný snímač uhla pre veľké zaťaženie (RFX-6900)

Absolútne bezdotykový, redundantný rotačný senzor NOVOHALL Heavy Duty. Určený na použitie v mobilných a bezpečnostných aplikáciách v extrémnych podmienkach prostredia.

> Maximálny rozsah...

Od 24.04.2024 - 26.04.2024

v meste Shenyang, Čína

Tešíme sa na vás!

Na cestách so službou na odstraňovanie výbušnín

Senzory na lineárne a rotačné meranie

Všade tam, kde je potrebné merať p...

Aj keď dopyt po bezkontaktných procesoch v oblasti lineárnej a rotačnej meracej techniky rastie,...

Novotechnik získal ocenenie pre dodávateľa od spoločnosti BRP-Rotax
Rotačné snímače pre mobilné stroje