Katalóg

Stingl Systems GmbH

O Stingl Systems GmbH

v roku 1979 založil Leonhard Stingl svoju spoločnosť s veľkým podnikateľským duchom a desaťročiami skúseností v oblasti predaja a konštrukcie výťahov. Odvtedy išli veci v tomto dynamickom rodinnom podniku neustále nahor.

Dnes spoločnosť Stingl GmbH so sídlom pri Heilbronne obsluhuje zákazníkov v Nemecku, zatiaľ čo Stingl Systems GmbH pôsobí v medzinárodnom obchode. Ak hľadáte odborníka v špeciálnej oblasti upevňovacej techniky a šachtových zariadení a dodávateľa komponentov v oblasti konštrukcie výťahov ako komplexné riešenie, nemôžete sa vyhnúť spoločnosti Stingl. Medzi početných, často dlhoročných zákazníkov doma i v zahraničí patria výťahové spoločnosti, stavebné firmy, priemyselní prevádzkovatelia výťahových systémov, spoločnosti zaoberajúce sa správou objektov a priemysel minerálnych olejov. Či už ide o popredného svetového výrobcu výťahov, alebo o jednoosobovú firmu - všetci oceňujú vysokú kvalitu našich vlastných a obchodných výrobkov a využívajú naše výnimočné know-how, ktoré sľubuje a poskytuje maximálnu bezpečnosť.

Poznáme požiadavky našich zákazníkov a ponúkame nielen štandardné výrobky, ale aj individuálne, praktické riešenia, ktoré sú dlhodobo presvedčivé. Naše služby na mieru, od analýzy potrieb a špeciálnej konštrukcie až po stavebný servis just-in-time, z nás robia cenného partnera pre našich klientov. okrem našich obchodných aktivít preberáme zodpovednosť za svet, v ktorom žijeme. Ako tradičná spoločnosť a člen VDMA podporujeme iniciatívu "Ďakujeme, voľný obchod" za prosperitu, pokrok, dobré pracovné miesta, rozmanitosť, mier a budúcnosť hodnú života.

Svetelné mriežky (STG-128)

Pár svetelných mriežok, ktorý sa skladá z:

  • vysielač a prijímač
  • 94 lúčov, 17 diód,
  • rozmery 2 000 x 38 x 9 mm
  • Rozsah svetelnej mriežky 20 - 1 841 mm

Súpravy LED (INPLES)

Nahradením starých nízkonapäťových a štandardných žiaroviek (napr. G/GU10 a M) účinnými vysokovýkonnými LED diódami:

  • Zníženie spotreby energie až o 90 %
  • Životnosť svetelných z...

LED kryt z nehrdzavejúcej ocele (INPLES)

Kompletné vstavané riešenia:
INPLES - puzdro z nehrdzavejúcej ocele
KIT4 - komplet s riadiacou jednotkou, max. 20 W, vstup 230 V, 50/60 Hz, výstup: 10,5 V, 1,8 A

Výmenou starých...

LED trubice

Výhody:

  • K dispozícii sú formáty T8 a T5
  • Nízka spotreba energie
  • Životnosť: približne 30 000 h
  • Vysoký svetelný výkon
  • Žiadne toxi...

LED-spot (Premium Line)

Výhody:

  • LED žiarovka sa dá ľahko vymeniť v spojení so stabilizačnou napájacou jednotkou ako náhrada za G/GU & M - svetlá
  • K dispozícii sú rôzne uhly vyža...

Riadenie osvetlenia

Napríklad stanica v strojovni, svetelný senzor, nárazuvzdorná zásuvka vrátane ovládania svetla (impulzné relé) a potvrdzovacieho svetla, s 10 m prívodným káblom alebo bez neho.

Možné sú aj...

Osvetlenia šácht

Riešenia na mieru pre vás: rýchla inštalácia svietidiel, rýchle položenie káblov (nie sú potrebné káblové kanály, svorky atď.) a pripravené na zapojenie.

Podrobné informácie:

Hlavný spínač

Prúdová zaťažiteľnosť od 25 do 100 A, vhodné pre montáž na prednú, pätkovú a vodiacu lištu DIN. Červená andulka, žltý kontrastný povrch.

K dispozícii sú verzie s 2, 3 alebo 4 kolíkmi, centr...

Núdzový vypínač

napr. núdzový vypínač v puzdre podľa EN 81, núdzový vypínač 40 mm, 1 NC, s ukazovateľom polohy vypínača podľa EN 81, otočný alebo ťahový. K dispozícii aj s predmontovaným káblom v rôznych dĺžkach (nap...

Núdzové vypínače

napr. tlačidlo núdzového volania v puzdre, na presmerovanie núdzového volania, hríbové tlačidlo žlté, 40 mm, 1 NO, klietková svorka, symbol: Zvonček na tiesňové volanie. K dispozícii aj s predmontovan...

Podsvietené tlačidlá

Jednotlivé, s prívodným káblom alebo bez neho v rôznych dĺžkach.

Jedinečná kombinácia jednotky s prívodom čerstvého vzduchu a súčasnou ionizáciou Vzduch a povrchy bez baktérií Nízka údržba a minimálna spotreba energie Jednoduchá a rýchla inštalácia vašou údržbárskou firmou

Čoraz viac zariadení je pripojených prostredníctvom mobilnej komunikácie. Nepretržitá dostupnosť...