Katalóg

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

O WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

Od svojho založenia pred 25 rokmi sa spoločnosť WSW stala jedným z najväčších európskych dodávateľov kĺbových ložísk, ojničných čapov, špeciálnych ložísk a mnohých ďalších špeciálnych dielov.

Okrem toho sme v posledných rokoch neustále rozširovali obchod so systémami, takže spoločnosť WSW je dnes kompetentným dodávateľom kompletných komponentov a výrobkov na mieru pre rôzne priemyselné odvetvia.
Filozofia spoločnosti WSW v skratke:

WSW - najlepšie riešenie

Našou filozofiou je vyrábať a predávať len vysokokvalitné výrobky za prijateľnú cenu. Výrobky sa vyrábajú v národných a medzinárodných výrobných závodoch podľa výkresov a smerníc WSW a pod našou stálou kontrolou.

Poprední výrobcovia originálnych zariadení pôsobiaci v rôznych oblastiach strojárstva, automobilového priemyslu a výroby energie už uplatňujú naše výrobky. Naši zákazníci oceňujú najmä naše služby, kvalitu, ako aj pomer ceny a výkonu. Najmä v čase čoraz intenzívnejšej konkurencie, ktorá má za následok drastický pokles cien, sa cena v určitom momente prejaví na kvalite výrobkov. Pre spoločnosť WSW je však kvalita najdôležitejším kritériom, pretože chceme zaručiť najvyššiu možnú bezpečnosť našich výrobkov a našich zákazníkov dnes aj v budúcnosti.

Špeciálne diely podľa výkresu

Okrem predaja štandardných výrobkov je súčasťou našich služieb aj vývoj špeciálnych dielov podľa výkresov v spolupráci s našimi zákazníkmi.

Radiálne guľôčkové ložiská

Od najmenšieho guľôčkového ložiska až po špeciálne vyvinuté špeciálne diely

Presné valčekové ložiská

Spoločnosť WSW má v ponuke aj široký sortiment valivých ložísk. Vďaka dlhoročným skúsenostiam a spolupráci s národnými a medzinárodnými partnermi je možné dodať takmer akýkoľvek tovar

  • G...

Povrchové úpravy

Rozsah služieb:

- Zinkovanie
- Zinkové zliatiny železa
- Zinkovo-niklové zliatiny (960h SS test podľa
DIN EN ISO 9227)
- Pasivácia
- Tesnenie
...

Výkovky

WSW sa špecializuje na širokú škálu výrobkov.
Aby sme dosiahli vysokú efektivitu a kvalitu, zaviedli sme štíhlu výrobu. Našou hlavnou konkurenčnou výhodou je 5 rôznych flexibilných kovacích li...

Mazacie tuky

Štandardne ponúkame 5 plastických mazív, ktoré je možné dodať v rôznych veľkostiach nádob. Ponuka plastických mazív pokrýva 95 % aplikácií. Tieto mazivá boli špeciálne vyvinuté pre súdečkovité klzn...

Premazávacia jednotka (WLUB120)

úsporné

  • jednoduchá inštalácia a uvedenie do prevádzky automatické mazanie okolo
  • optimálne dávkovanie maziva
  • Systém pozostávajúci z vysokokvalitnéh...

Od založenia spoločnosti WSW v roku 1982 sme sa neustále rozvíjali. Dnes je spoločnosť jedným z n...