Katalóg

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

12.08.2021 00:08

Hľadaný a nájdený robustný kodér

Modulárna platforma snímačov Sendix Plus mení katalógové produkty na aplikácie

V priemyselných odvetviach s obzvlášť náročnými podmienkami prostredia sú snímače nepostrádateľné na snímanie polohy, meranie rýchlosti a rýchlosti. Ak však do súvislosti s elektromechanickým zariadením uvedieme vysoké teploty, silné nárazy a vibrácie, ako aj prach, korozívne chemikálie alebo odolné bahno, ktorým musia aplikácie odolávať, potom sa zdá, že tu existuje zásadný rozpor: V tomto prípade ide o rozpor medzi veľmi presným a presným meraním a mimoriadne robustnou konštrukciou okolitých komponentov. Presnejšie povedané: Na jednej strane presné mechanické snímače s filigránovou konštrukciou, hriadeľmi a ložiskami. Na jednej strane ťažkotonážne stroje, ktoré sa nezastavia pred žulou alebo oceľou.

Modular je najvhodnejším riešením Inkrementálne snímače sa pevne etablovali v oblasti mobilnej automatizácie, ako aj v mnohých iných odvetviach s obzvlášť náročnými podmienkami prostredia. Požiadavky sa v posledných rokoch enormne zvýšili. Neustále sa zvyšujúce funkcie, vyššia efektivita a nároky na kvalitu pracovného procesu si vyžadujú výkonný a predovšetkým škálovateľný automatizačný systém. Pretože tak, ako sa líši aplikácia, tak sa líšia aj požiadavky používateľov. Neexistuje niečo také ako ideálny kódovač pre všetky prípady. Môže však existovať dokonalý modulárny systém snímačov: modulárny sortiment výrobkov s variantmi šitými na mieru pre každú aplikáciu, a to aj v tých najextrémnejších podmienkach. Ľahko sa hľadá a cenovo výhodne realizuje.

A Sendix by tam mal byť Aby bolo možné z katalógového výrobku vytvoriť prispôsobenú a funkčnú aplikáciu, spolieha sa spoločnosť Kübler na škálovateľný modulárny sortiment výrobkov, ktorý sa dá podľa potreby rozšíriť a zrozumiteľne navrhnúť najlepšie riešenie. Na základe osvedčeného radu snímačov Sendix, ktorý sa vďaka chránenej, plne blokovanej konštrukcii ložiska presadil v mnohých priemyselných odvetviach, sa z modulárneho sortimentu výrobkov stal Sendix Plus. Sendix Plus spája maximálnu robustnosť s maximálnou modularitou. Jedinečná ložisková zostava Sendix v prevedení Safety-Lock™, ktorá je k dispozícii vo variante s hriadeľom aj s dutým hriadeľom, funguje spoľahlivo a predovšetkým bez poruchy aj v extrémnych podmienkach. Snímače Sendix znamenajú mimoriadne veľké, vysokokvalitné guľôčkové ložiská s optimálne dimenzovanými vôľami.

Optimálny variant rýchlo a hospodárne Vďaka tejto mimoriadne robustnej konštrukcii ložiska, ktorá pokračuje v prevedení Safety-Lockplus™, snímače Sendix odolávajú nárazom, vibráciám a chybám pri montáži. Teraz znamenajú ešte väčšiu robustnosť a sú vhodné najmä pre náročné vonkajšie aplikácie rôznych stupňov. Cieľ modulárneho radu: ak sa vyžaduje robustný snímač, optimálny variant pre jednotlivé aplikácie sa určí rýchlo a vždy s ohľadom na náklady.

Viac noviniek

Tešíme sa na stretnutie s vami na

Veľtrhu Sindex v Berne


Hala...

Nové snímače PROFIsafe založené na platforme priemyselného Ethernetu....

Systémy meracích koliesokSystémy na meranie rýchlosti, zisťovanie pol...

Vďaka včasným technologickým diskusiám vzniklo riešenie s pridanou hodnotou, ktoré je odolné voči budúcnosti.
Vhodné rotačné snímače, drôtové snímače a LCD dotykové displeje pre vašu aplikáciu.