Katalóg

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

10.04.2022 00:04

Regulácia hmotnostného prietoku #redefinované

Rýchle a stabilné, osvedčené a presné

Objavte teraz: Séria FLEXI-FLOW od Bronkhorst High-Tech BV

Úplne nová úroveň regulácie hmotnostného prietoku....
"FLEXI-FLOW je náš najnovší rad regulátorov hmotnostného prietoku. S týmto revolučným prístrojom dokážeme nielen merať a regulovať prietok a teplotu plynu, ale aj merať a regulovať tlak pred a za vaším procesom pomocou jedného flexibilného prístroja . Toto je budúcnosť regulácie hmotnostného prietoku."

"FLEXI-FLOW je založený na skutočne unikátnej technológii merania hmotnostného prietoku pomocou tepelnej energie, ktorá kombinuje rýchle a stabilné čipové snímače s realizovateľnou a presnou technológiou obtoku. Zistite, aké výhody vám môže priniesť." Vincent Hengeveld, produktový manažér FLEXI-FLOW

Stabilné riadenie prietoku plynu pre analytické prístroje
Regulátory hmotnostného prietoku plynu sú dôležitými komponentmi v mnohých analytických technikách, ako je hmotnostná spektrometria, chromatografia, atómová spektroskopia a analýza spaľovania. Kompaktné prietokomery plynu sa napríklad používajú na privádzanie plynov do kolíznej bunky (reakčnej bunky) ako súčasť zostavy ICP-MS.

Regulátor hmotnostného prietoku plynu FLEXI-FLOW je vhodný pre tieto procesy, kde sa vyžaduje stabilné riadenie prietoku plynu, kompaktnosť, krátkodobá a dlhodobá stabilita a kompatibilita s používanými plynmi.



Viac noviniek

prietokomerov a regulátorov MASS-STREAM™
Rozšírenie radu IQ + FLOW® o senzory izolované od médií

Na mnohých trhoch vidíme posun smerom k miniaturizácii. Napríklad v laboratóriách je pracovný pri...