Katalóg

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

16.08.2022 11:08

Spoločnosť Eppendorf otvára nové pracovisko v Singapure

> Nová dcérska spoločnosť v centre ázijských rastových trhov v oblasti vedy o živej prírode > Cielené posilnenie zamerania na zákazníka pomocou špičkového laboratória na kalibráciu pipiet a rozsiahlej ponuky vysokokvalitných laboratórnych služieb > Ešte rýchlejšie a spoľahlivejšie dodávky vďaka novému centrálnemu skladu

Singapur/Hamburg, 1. augusta 2022

Celosvetovo pôsobiaca skupina Eppendorf pokračuje v cielenom raste v Ázii a otvorila nové pracovisko v Singapure. Nová pobočka sa nachádza v centre moderného vedeckého centra Biopolis v Singapure a ponúka atraktívne kancelárske pracoviská pre predajné a servisné činnosti, moderné kalibračné laboratórium pre pipety a demonštračné laboratórium. Tu sa poskytujú vysokokvalitné laboratórne služby, ktoré zahŕňajú rozsiahle školenia pre zákazníkov a ponuku údržby.

"Ázia s trhovými regiónmi Čína a Ázia, Tichomorie, Afrika (APA) je pre skupinu Eppendorf mimoriadne dôležitým trhom, ktorý už teraz predstavuje približne jednu tretinu našich celkových príjmov," hovorí Eva van Pelt, spoluvládkyňa spoločnosti Eppendorf SE. "Singapur je centrom prírodných vied s veľmi veľkým potenciálom rastu. Preto nás teší, že sme sa teraz stali súčasťou tohto dynamického ekosystému vedy o živej prírode s naším novým sídlom a že môžeme ďalej zintenzívniť a rozšíriť naše existujúce vzťahy so zákazníkmi."

Orientácia na zákazníka prostredníctvom blízkosti k zákazníkovi
Nové pracovisko spoločnosti Eppendorf sa nachádza vo vedeckom centre Biopolis v Singapure, ktoré sa zameriava na projekty biomedicínskeho výskumu a umožňuje úzku spoluprácu medzi verejnými a súkromnými vedeckými inštitúciami. Okrem moderných kancelárskych priestorov sa tu nachádza servisné centrum pre všetky zariadenia Eppendorf, ktoré ponúka opravy, kalibrácie a validácie, ako aj najmodernejšie kalibračné laboratórium pre pipety. Ďalšie účelovo vybudované Bioprocess Center poskytuje vedeckú a technickú podporu zákazníkom a partnerom v celom ázijsko-pacifickom regióne.

"Zo Singapuru môžeme teraz ešte lepšie podporovať našich zákazníkov vo vedeckom, výskumnom, zdravotníckom, farmaceutickom a priemyselnom sektore a ponúkať im príslušné produkty a služby na dosah," zdôrazňuje Eva van Peltová. "Vďaka tejto investícii sa budeme môcť ešte lepšie podieľať na raste odvetvia life science v Ázii a pokračovať v našom strategickom prístupe zameranom na ešte väčšiu orientáciu na zákazníka v Ázii."

Táto väčšia blízkosť k zákazníkom zahŕňa aj zriadenie moderného a nového centrálneho skladu v Singapure. Vďaka tomu sa tento mestský štát s okamžitou platnosťou stane logistickým centrom pre juhovýchodnú Áziu a ponúkne všetkým zákazníkom v regióne ešte rýchlejšie a spoľahlivejšie dodávky.

Viac noviniek

S prístrojom Mastercycler® X40 bude vaša každodenná laboratórna rutina nielen spoľahlivá a ef...

Takara Bio Inc (Takara Bio) a Eppendorf SE, dve popredné spoločnosti v oblasti vedy o živej prírode, s potešením oznamujú svoju spoluprácu v rámci strategickej dohody o spoločnom marketingu.
propagačné akcie 01. septembra 2023 - 31. decembra 2023
V spoločnosti Eppendorf si uvedomujeme kľúčovú úlohu, ktorú plastový spotrebný materiál zohráva v laboratóriu. Zároveň si uvedomujeme, že rovnováha medzi požiadavkami modernej vedy a starostlivosťou o životné prostredie je kľúčovou výzvou pre manažment laboratória pre vedy o živej prírode. Preto sa riadime zásadou "Reduce, Reuse, Recycle" vždy a všade, kde je to možné, a čoraz viac sa spoliehame na používanie surovín na biologickej báze.

Tento rok udeľuje spoločnosť Eppendorf SE so sídlom v Hamburgu prestížnu cenu za výskum už po 28....

Jednokanálové pipety Eppendorf Xplorer® a Xplorer plus boli certifikované značkou ACT® sp...