Katalóg

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

20.10.2022 03:10

MC4-Evo stor: Vysokokvalitné pripojenie DC pre systémy akumulácie energie (BESS)

Popredné portfólio konektorov MC4 spoločnosti Stäubli pre fotovoltaické systémy teraz zahŕňa aj riešenie pripojenia s DC pripojením pre systémy akumulácie energie s názvom MC4-Evo stor.

Nový MC4-Evo stor na pripojenie batériových systémov na skladovanie energie (BESS) dopĺňa produktový rad MC4-Evo 2 ako dôležitý doplnok portfólia pre jednosmerný prúd 1500 V.

Toto zásuvné spojenie medzi striedačom a úložným systémom zabezpečuje jednoduchú inštaláciu a zaručuje dobre známu, odolnú, dlhotrvajúcu a nízko stratovú kvalitu spojenia ako originálne káblové spojky MC4 a MC4-Evo 2 DC vo fotovoltickom reťazci. Okrem osvedčenej kontaktnej technológie MULTILAM má toto riešenie pripojenia zásobníkov energie od spoločnosti Stäubli 45° otočenú lícnu stranu, ktorá zabezpečuje bezpečnú inštaláciu. Nie je možné pripojiť MC4-Evo stor ku káblovej spojke MC4 alebo MC4-Evo 2, ako sa používa vo fotovoltickom reťazci alebo na výstupe batérie na strane DC meniča.

Rovnako ako všetky originálne konektory MC4 od spoločnosti Stäubli, aj toto riešenie pripojenia pre BESS, MC4-Evo stor, spĺňa požiadavky na stupeň krytia IP68, čo z neho robí mimoriadne robustný výrobok, ktorý zaručuje spoľahlivú a dlhotrvajúcu prevádzku aj v náročných podmienkach použitia.

Nové riešenie konektora MC4-Evo stor pozostáva z káblovej spojky a povrchovej krabice, ktoré sa montujú na menič a batériové úložisko. Kvalitu a výkon výrobku potvrdzujú certifikáty TÜV a UL.

Viac noviniek

Spoločnosť SSA Terminals, LLC uviedla do prevádzky 33 terminálových ťahačov, ktoré sú určené pre elektromobily s nulovými emisiami s plne automatizovanými vysokokapacitnými rýchlonabíjacími konektormi (QCC).
Francúzska tkáčovňa investuje do spoločnosti Stäubli, aby splnila požiadavky ESG