Katalóg

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

27.10.2023 01:10

Žakárové tkanie - kroky k udržateľnosti

Francúzska tkáčovňa investuje do spoločnosti Stäubli, aby splnila požiadavky ESG

Francúzska tkáčska spoločnosť Les Tissages de Charlieu (LTC) nainštalovala v prvom štvrťroku 2023 40 nových žakárových strojov SX PRO. Nejde o prvú akvizíciu žakárových strojov Stäubli, ale tentoraz sa investícia uskutočnila v rámci globálnej stratégie ESG (Environment, Social and Governance) spoločnosti LTC.

Vplyv na životné prostredie je pre LTC dôležitým kritériom pri výbere týchto nových žakárových strojov. Žakárové stroje Stäubli SX PRO, navrhnuté s ohľadom na nižšiu spotrebu energie, sú dokonale prispôsobené na splnenie cieľov spoločnosti v oblasti udržateľnosti a ESG. Ďalším kľúčovým faktorom je životnosť žakárových strojov Stäubli. V priestoroch spoločnosti LTC sa nachádzajú žakárové stroje Stäubli, ktoré sú v prevádzke už viac ako 20 rokov.

40 nových žakárových strojov SX PRO, ktoré spoločnosť LTC získala, bolo namontovaných na novo nainštalované tkacie stroje, ktoré spoločnosť využíva najmä na spracovanie recyklovanej priadze v rámci scenára obehového hospodárstva. Spoločnosti LTC a Stäubli prispievajú k ekologickejšej budúcnosti textilného priemyslu: LTC so svojou globálnou stratégiou ESG a Stäubli so svojimi vysoko efektívnymi, energeticky úspornými a udržateľnými riešeniami.

Viac noviniek

Spoločnosť SSA Terminals, LLC uviedla do prevádzky 33 terminálových ťahačov, ktoré sú určené pre elektromobily s nulovými emisiami s plne automatizovanými vysokokapacitnými rýchlonabíjacími konektormi (QCC).
Popredné portfólio konektorov MC4 spoločnosti Stäubli pre fotovoltaické systémy teraz zahŕňa aj riešenie pripojenia s DC pripojením pre systémy akumulácie energie s názvom MC4-Evo stor.