Katalóg

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

07.11.2022 00:11

SPS: VAHLE PREDSTAVUJE INOVÁCIE PRE AUTOMATICKÉ SYSTÉMY

Paul Vahle GmbH & Co. KG bude na tohtoročnom SPS. Na veľtrhu, ktorý sa koná od 8. do 10. novembra v Norimbergu, bude po prvýkrát vystavený celosvetovo jedinečný inteligentný systém zberača prúdu Smart Collector. Ďalšími zaujímavosťami v stánku VAHLE v hale 4, stánok 336, budú modulárne kompaktné vedenie VCL a najnovšie generácie ovládacích prvkov. Okrem toho bude predstavený systém iTRAK spoločnosti Rockwell Automation, ktorý je vybavený indukčnými systémami VAHLE na bezkontaktný prenos energie.

"Po tom, čo sme minuloročný SPS bohužiaľ museli zrušiť, sme o to viac radi, že tentoraz môžeme verejnosti naživo predstaviť naše produktové inovácie, ako je napríklad Smart Collector. Týmto riešením zabezpečujeme - v súlade s mottom veľtrhu "Bringing Automation to Life" - vyššiu dostupnosť a produktivitu automatizovaných systémov," hovorí Achim Dries, generálny riaditeľ skupiny VAHLE. S prvým inteligentným zberačom prúdu na svete na trhu priekopník technológie Kamen zároveň znižuje náklady na údržbu. "Systém zhromažďuje analytické údaje o stave vodiacich koľajníc, ako aj ich komponentov, a tým včas predchádza poruchám. To šetrí veľa času, a tým aj peňazí," hovorí generálny riaditeľ. Spoločnosť VAHLE zatiaľ nainštalovala systém v troch pilotných prevádzkach. Okrem toho sa v súčasnosti vybavuje výrobná linka nemeckého výrobcu automobilov systémom Smart Collector.

Na veľtrhu inteligentnej a digitálnej automatizácie predstaví spoločnosť VAHLE vo svojom stánku aj špeciálnu novinku - systém iTRACK od spoločnosti Rockwell Automation. Používa sa tu mimoriadne kompaktný indukčný systém prenosu energie CPS140 kHz, ktorý umožňuje nepretržité bezdotykové napájanie pohyblivých prvkov, známych aj ako pohyblivé prvky. "Okrem toho sa znižuje zložitosť dodávky energie a zvyšuje sa robustnosť," hovorí Dries. V porovnaní s konvenčnými možnosťami prenosu energie sa tak dajú dosiahnuť vyššie výkony procesov. . Toto riešenie je preto vhodné najmä pre systémových integrátorov a výrobcov baliacich strojov a výrobných liniek.
Portfólio veľtrhu dopĺňajú klasické systémy na prenos energie, ako sú vodiace lišty alebo nabíjacie kontakty. "Ani tu náš vývoj nestojí na mieste. Nedávno sme optimalizovali nabíjacie kontakty pre lepší výkon a najmä pre vonkajšie použitie," hovorí Dries. Vodičová linka VCL typu "všetko v jednom" bola špeciálne navrhnutá pre kyvadlové systémy, automatizované sklady malých dielov (AS/RS) a skladovacie a vyhľadávacie stroje (SRM), ako aj pre kompaktné prenosové vozíky a prenosové vozíky v rozsahu malých a stredných výkonov. "Oproti porovnateľným riešeniam vyniká VCL najmä svojou modularitou, škálovateľnosťou a jednoduchou montážou," zdôrazňuje Dries. Na veľtržnom stánku budú vystavené aj komponenty najnovšej generácie ovládania. Spoločnosť VAHLE nájdete v hale 4 v stánku 336.

Viac noviniek

Zameranie na prediktívnu údržbu v spoločnosti VAHLE

VAHLE oslavuje 111 rokov úspešnej histórie spoločnosti

Paul Vahle Gmb...

Spoločnosť Paul Vahle GmbH & Co. KG cestuje na tohtoročný veľtrh InnoTrans v Berlíne s inovat...

Spoločnosť Paul Vahle GmbH & Co KG podporuje núdzovú pomoc Caritas pre obete vojny na Ukrajin...

- Inteligentný zberač na trvalé monitorovanie systémov vodiacich koľajníc

- Zvýšená do...