Katalóg

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

02.12.2023 01:12

VAHLE oslavuje 111 rokov podnikania

VAHLE oslavuje 111 rokov úspešnej histórie spoločnosti

Paul Vahle GmbH & Co. KG, jeden z popredných svetových výrobcov v oblasti energetických a automatizačných riešení pre mobilné aplikácie, oslávil v piatok (8. septembra 2023) v areáli Erlebnisreich Campus v Lünen impozantné výročie: 111 rokov úspešného podnikania.

Spoločnosť, ktorú v roku 1912 založil Paul Vahle a ktorá svojimi riešeniami posunula priemyselnú výrobu a internú mobilitu na novú úroveň, oslávila za účasti približne 650 hostí mimoriadne výročie: vynález vodiacej koľajnice pred 111 rokmi a jej založenie. Okrem hostí z podnikateľskej, spoločenskej a politickej sféry, ako sú starostka Kamenu Elke Kappenová a okresný správca Mario Löhr, prišli do areálu Erlebnisreich v Lünene početní zamestnanci a ich partneri, ako aj rodina akcionárov, ktorá už štvrtú generáciu rodiny riadi osudy spoločnosti.

V srdečných úvodných príhovoroch, ktorými sa slávnostné podujatie začalo, bola zdôraznená mimoriadna história podniku a vyzdvihnutý jeho význam pre región. Oslavy výročia oficiálne otvoril vnuk zakladateľa Werner Vahle pohľadom do zákulisia. Starostka Elke Kappen a okresný správca Mario Löhr potom vo svojich pozdravných príhovoroch hovorili o výnimočnej úlohe podniku ako zamestnávateľa a hnacej sily inovácií pre región a priemysel. Na záver otvoril oslavu svojimi slovami generálny riaditeľ spoločnosti VAHLE Achim Dries.

"Spoločne nielen oslavujeme 111 rokov úspešnej histórie, ale s ešte väčšou radosťou sa tešíme na to, čo našu spoločnosť čaká v budúcnosti," povedal generálny riaditeľ Achim Dries. "Naša minulosť a priekopnícka práca, ktorú vykonali naši predchodcovia, nás napĺňa hrdosťou. Naším cieľom je dnes aktívne formovať budúcnosť inovatívnym vývojom."




Vrcholom večera bol pôsobivý výstavný program. Umelci v svietiacich LED oblekoch predviedli na zatemnenom pódiu veľkolepé tanečné a bubnové šou. O mimoriadne vzrušenie sa postarala pôsobivá mappingová šou, v ktorej umelec vystupoval interaktívne na video s prvkami VAHLE. O skvelú atmosféru a plný tanečný parket až do skorých ranných hodín sa postarala aj živá kapela a DJ.

Oslavy sprevádzala široká ponuka kulinárskych špecialít podávaných z food truckov. Od tarte flambée a cestovín v parmezánovom bochníku až po vegánske jedlá - pre každú chuť sa našlo niečo. Nechýbal dokonca ani slávny currywurst podávaný o polnoci na párty v "Potte".

VAHLE zorganizovala vlastnú kyvadlovú dopravu do areálu spoločnosti v Kamene a na hlavnú železničnú stanicu v Kamene, aby sa všetci hostia mohli bezpečne dostať domov.

Viac noviniek

Zameranie na prediktívnu údržbu v spoločnosti VAHLE
Paul Vahle GmbH & Co. KG bude na tohtoročnom SPS. Na veľtrhu, ktorý sa koná od 8. do 10. novembra v Norimbergu, bude po prvýkrát vystavený celosvetovo jedinečný inteligentný systém zberača prúdu Smart Collector. Ďalšími zaujímavosťami v stánku VAHLE v hale 4, stánok 336, budú modulárne kompaktné vedenie VCL a najnovšie generácie ovládacích prvkov. Okrem toho bude predstavený systém iTRAK spoločnosti Rockwell Automation, ktorý je vybavený indukčnými systémami VAHLE na bezkontaktný prenos energie.

Spoločnosť Paul Vahle GmbH & Co. KG cestuje na tohtoročný veľtrh InnoTrans v Berlíne s inovat...

Spoločnosť Paul Vahle GmbH & Co KG podporuje núdzovú pomoc Caritas pre obete vojny na Ukrajin...

- Inteligentný zberač na trvalé monitorovanie systémov vodiacich koľajníc

- Zvýšená do...