Katalóg

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

09.02.2023 18:02

Dunkermotoren, MAE a EGS Automation vydávajú šieste vydanie "mo

Spoločnosť Dunkermotoren, značka spoločnosti AMETEK, už po šiesty raz vydáva časopis o pohonnej technike "mo

Ako zvyčajne z predchádzajúcich rokov, časopis ponúka zaujímavé témy týkajúce sa trendov v technológii pohonov, ale aj zaujímavé informácie o spoločnostiach Dunkermotoren, MAE a EGS Automation. Spoločnosť Dunkermotoren napríklad poskytuje informácie o novom oddelení aplikačného inžinierstva, ktoré ako technické rozhranie sprevádza nové projekty spolu s predajcami a zákazníkmi a podporuje ich pri optimálnom návrhu pohonu od samého začiatku.

V tohtoročnom vydaní venujeme osobitnú pozornosť dcérskej spoločnosti EGS Automation v Donaueschingene. Okrem rozhovoru so zakladateľom spoločnosti Robertom Ebym nájdete aj podrobný príklad aplikácie, ktorý poskytuje informácie o mnohých možnostiach využitia robotov EGS. Početné obrázky ukazujú, ako dodávateľ pre automobilový priemysel KE Elektronik dosahuje ročnú produkciu niekoľkých miliónov plastových konektorov vďaka EGS Automation s celkovo dvoma vstrekovacími strojmi a šiestimi robotmi - a to úplne automaticky.

Téma Priemysel 4.0 však nie je zanedbaná ani v šiestom vydaní "mo. Po spustení nexofoxu v októbri 2021 predstavuje značka IIoT tento rok svoj vlastný katalóg služieb. Okrem školení o konfigurácii a programovaní motorov, ako aj individuálnych servisných zmlúv na uvedenie do prevádzky a analýzu porúch inteligentných pohonných systémov vám spoločnosť nexofox rada poradí aj s otázkami týkajúcimi sa prediktívnej údržby alebo vám poskytne technológie potrebné na analýzy v reálnom čase v rámci monitorovania stavu.

Sesterská spoločnosť Dunkermotoren MAE je v Antriebstechnik Magazin zastúpená už tretí rok a okrem nového vysokorýchlostného striedavého motora predstavuje aj úplne nový rad dúchadiel, ktorý je vďaka mimoriadne nízkej spotrebe energie a kompaktnému dizajnu optimálne vhodný pre stroje na mokré a suché čistenie poháňané batériami.

Kliknite sem a získajte časopis: https://www.dunkermotoren.de/downloads/customer-magazine

Viac noviniek

Spoločnosť Dunkermotoren vydáva nové číslo svojho časopisu Motion Journal "mo

Od 14. do 17. mája 2024 otvorí výstava Interclean v Amsterdame...

Nový snímač s vysokým rozlíšením od spoločnosti Dunkermotoren pre najvyššie požiadavky na presnosť
od 16. do 18. apríla 2024 na veľtrhu Messe Frankfurt, stánok A171.
Vďaka faceliftu programovacieho prostredia MotionCode od spoločnosti nexofox je teraz programovanie inteligentných motorov ešte jednoduchšie a decentralizované automatizačné architektúry už nemajú žiadne obmedzenia.

Široko používaný a všestranný - bezkartáčový motor BG 75 od spoločnosti Dunkermotoren, značky AME...